Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Nie tylko Twoja...
dobranoc
dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nio, ale sukcesywnie bedziemy sprzatac i sie raz dwa z tym uporamy:-) gorzej z kuchnia, bo tu teraz na okraglo mam nabalaganione
moje psiaki dzien dzien dbaja o to bym miala co robic..
- to wchłania się do około roku, 2 lat życia i nie stanowi żadnego problemu - tak czy inaczej trzymam kciuki! super że myślisz pozytywnie
no i kolejny SYNEK - Juluś mały (Julian), waży aż 700g
hej kobietki
aha - co do cyst - nie wiem czy u nas nie nazywa się to "wodniak"- to wchłania się do około roku, 2 lat życia i nie stanowi żadnego problemu - tak czy inaczej trzymam kciuki! super że myślisz pozytywnie

a ze jest jeszcze dosc wczesna pora to sama niewiem co robic
pewnie wzielabym sie za jakies sprzatanie, nio ale sasiedzi by mnie zjedli jakbym zaczela halasowac.. takze siedze sobie po cichutku w kuchni i patrze na moich malych urwisow:-) hi hi ja myslalam, ze takie male szczeniaczki to w nocy spia, a nie psoca, nio ale pomylilam sie chyba.. oczywiscie kuchnia do sprzatania, a musze zaczac od odkurzania i mycia podlogi
okazalo sie, ze z elektryka chyba cos nie tak i sie nam gniazdko spalilo i cochwila nam wywala prad w calym mieszkaniu
dzis ma przyjsc tesc i do tego zagladac, ale powiedzial, ze chyba trzeba bedzie sprawdzic cale kable w scianie, a co za tym idzie rozkuc pol lazienki
a ja po usg połówkowym - wszystko okno i kolejny SYNEK - Juluś mały (Julian), waży aż 700g
![]()