• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Ja się jeszcze łudzę że może dlatego miałam taki wynik wysoki że ostatnio sporo słodyczy zjadałam, we wtorek zjadłam aż 5 pączków, i w ogóle ciągnie mnie do słodkiego. No nic zobaczymy jutro co mi powiedzą.

reklama
Hej dziewczyny!!!

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw :-D

Trzymajcie się kochane, ja wskakuję pod kocyk , bo przeziębienie dopadło mnie na dobre. Aha i podczytam co tam od rana naskrobałyście :happy:

Buzka

Aha jak ja się ciesze że wszystko w pożadku.A moje maleństwo nadal spokojne.Wczoraj wieczorem troche sie pokręcił tak deliktanie noi teraz troszke czuje ze chyba sie przekręca.Dzisiaj jak wstałam to myślałam że zawału dostane!!! Podniosłam się a tu pociekło mi coś po nogach...od razu przyszło mi do głowy najgorsze ze to wody płodowe,ale potem pomyslałam ze chyba to pozostałości po wczorajszych przytulankach :zawstydzona/y:ale podejrzanie to żadkie było....przepraszam że pisze o takich żeczach ale nie mam z kim pogadać:zawstydzona/y: noi raczej cos by mnie pewnie bolało albo jakies skurcze...Boże chwila grozy.Wizyte mam dopiero 29.12 i nie wiem czy dotrwam jeżeli maleństwo nie zacznie normalnie sie wiercic.

Hej dziewczyny!!!

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Z synkiem wszystko w porządku, wykluczyli najgorsze warianty i po dokładnym przebadaniu podczas USG centymetr po centymetrze stwierdzono, że nasz synek jest zdrowy. Cieszę się niesamowicie, od razu wszystko nabrało innych barw :-D

bardzo sie ciesze ze Twój synek jest zdrowy, niebylo sie czym martwic:-)

Gosiaczek niezdziwilabym sie gdyby cukier byl taki wysoki po takiej porcji slodkiego:)
niemartw sie najwazniejsze to spokojnie teraz do wszystkiego podchodzic

Hej,
Aha-super,naprawdę się cieszę.To zdrowiej teraz:tak:
Kamile,musisz się dowiedzieć,u nas dają glukozę w laboratorium.
Ania,hahaha o to sie strachu najadłaś.A tak w ogóle to są w aptekach takie testy-podpaski,można w domu sprawdzić czy to wody,jak ktoś podejrzewa.
Gosia,pewnie będzie powtórzenie wyników kilka razy i dietka.Nie martw się.
Pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry