Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic sie nie martw! wiem jak to jest tyle sie czeka a tu maluszek nie chce pokazacNo to moje Maleństwo nie chce Nam się ujawnić :-)
Może chce zrobić niespodzianke, hehe :-)
Właśnie przed momentem umówiłam się na obcięcie i farbowanie włosów, może to mi chumor ciut poprawi;-) Mój M i brat są właśnie na wigilii dla pracownikó swojej firmy- żon nie zapraszają
więc siedzę z córkami w domku. Anastazja ogląda Madagaskar a Zuzia buszuje w moim brzuchu
aga ten madagaskar super baja też ją oglądam

mezusia mam w pracy, nio i siedze sama w domu i sie nudze:-(
Chyba jeszcze się zaraz zdrzemnę odrobinkę.

hi hi a pozniej regularnie moj maly haremik mnie budzil
nio a jak slysze piski i szczeki z kuchni to odrazu sie zrywam sprawdzic czy wszystko ok.. dzis np wpadlam zaspana do kuchni, patrze a tam moje szczeniaczki zabawiaja sie reklamowka
wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze jeden siedzial w srodku, a reszta tak sie rozsiadla, ze biedak nie mial jak wyjsc i by sie udusil
:-(inna sprawa, ze do tej pory sie zastanawiam skad ta siatka znalazla sie w ich posiadaniu, bo znajac ich mozliwosci pousuwalam wszystko z zasiegu ich pyszczkow