szczesliwa
Fanka BB :)
witajcie kobitki ja dzis późno bo aktywny dzionek zakupy, sprzatanie mieszkanka...
nastrój lepszy już nie martwie sie tak ta grzybicą- dzięki za słowa otuchy-w pierwszym odruchu byłam w szoku...ale im więcej poczytałam to tym więcej wiedziałam i sie wyciszyłam też po waszych słowach...
malutka nie martw sie...trzymam kciuki za zdrówko brata...
najadłam sie dzis lodów (a miałam słodkiego unikac) z bitą smietaną hihi mąż stwierdził, że podobaja mu sie moje zachcianki
i dzis poznałam dziewczyny z forum z mojego miasta- super zobaczyc z kim sie pisze:-) spotkanie było super miłe ciacho herbatka kawka i ich dzieciątka...ale było super-i swietnie sie gadało :-)
nastrój lepszy już nie martwie sie tak ta grzybicą- dzięki za słowa otuchy-w pierwszym odruchu byłam w szoku...ale im więcej poczytałam to tym więcej wiedziałam i sie wyciszyłam też po waszych słowach...
malutka nie martw sie...trzymam kciuki za zdrówko brata...
najadłam sie dzis lodów (a miałam słodkiego unikac) z bitą smietaną hihi mąż stwierdził, że podobaja mu sie moje zachcianki
i dzis poznałam dziewczyny z forum z mojego miasta- super zobaczyc z kim sie pisze:-) spotkanie było super miłe ciacho herbatka kawka i ich dzieciątka...ale było super-i swietnie sie gadało :-)
hi hi kapusta i bita smietana.. dobra mieszanka;-) ja tez mam czasem zachcianke na kapuche, albo smietane, ale osobno;-) za to raz jadlam hity czekoladowe i przegryzalam je chipsami paprykowymi i moj T tez dziwnie na mnie patrzyl
tak, mysle ze to calkiem dobra mysl, a i synus pewnie sie ucieszy, bo dzis prawie caly dzien zajadamy mandarynki
poszlam do sklepu i kupilam "zapas" na2-3 dni nio ale prawie juz nic nie zostalo
) się nie wybieram, bo co ja mam tam robić??
), a ja sobie zaraz zejdę do pizzerii po sałatkę z plackiem czosnkowym i jakieś bezalkoholowe, włączę sobie film i będę sę na niego nakręcać, bo wściekłość nie da mi spać. 

kciukasy pomogły :-) mam nadzieję, że reszcie też świetnie pójdzie :-) zmęczenie i stres opadły i teraz mam wrażenie, że mogę góry przenosić ;-) póki co zabieram moją brzuchową górkę do kuchni, pora coś wszamać (kapusta z bitą śmietaną o nie!!