Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciekawa jestem czy też będzie bezustannie mówił;-) my w samochodzie jadąc z Maksem już nawet radia nie włączamy
a fantazja nie zna granic - ostatnio namiętnie łowi duchy na niewidzialną wędkęi przynosi je do domu

hi hi
Na razie jeszcze nie wiemy jak nazwiemy naszego syneczka no ale moze wy mi cos podpowiecie ;-)Czesc Dziewczyny!odzywa sie kolejna mamusia kwietniowa!
mam nadzieje ze mozemy dolaczyc do Was z moim maluszkiem bo bardzo spododalo mi sie Wasze forum :-)
Kilka slow o mnie:jestem z Lublina i moj synek przyjdzie na swiat 20.04 i juz nie moge sie doczekac.Ciaze znosze wspaniale,bez zadnych dolegliwosci i czasem smieje sie ze w koncu chcialabym poczuc sie "jak w ciazy".No i nic...oprocz tych slodkich kopniaczkow z ktorymi zaczynam i koncze dzienNa razie jeszcze nie wiemy jak nazwiemy naszego syneczka no ale moze wy mi cos podpowiecie ;-)
pozdrawiam zatem wszystkie mamuski i zycze dobrej nocki
Witam i gratuluje syncia...Dziewczyny dopiszcie kolezanke do listy

witam kochane ja wlasnie wrocilam z CH... nie moglam odpuscic musowi truskawkowemu z bita smietana w Grycanie a potem zwyklemu tradycyjnemu hamburgerowi w mcdonald's i frytki i shake a wieczorkiem ide na duze lody i moze pizze