reklama

Kwiecień 2009

Byłam tydzień temu na USG i lekarz powiedział, że na 99% dziewczynka, ten lekarz raczej nie mówi jak nie jest pewny, ale na 100% dowiem się za 3 tyg, ale powiem szczerze, że już się nastawiłam, że dziewczynka i już inaczej być nie może :-):-):-)
Ja sie dzisiaj dowiedzialam ze na 100% chlopczyk bedzie:)) moglam sie domyslec po tym jak dziennie kopniaki dostaje:)))no to teraz tylko nad imieniem musimy sie zastanowic:))

reklama
biochemia :szok: jakoś od razu łagodniejszym wzrokiem patrzę na moje notatki z ryzyka finansowego :-D
malutka_z_krk23 podzielam Twoje zdanie co do studiowania obojętne czego, byle mieć papier. Sama zrezygnowałam już z 2 kierunków (na II i III semestrze), bo po prostu doszłam do wniosku, że to nie jest to, z czym chciałabym wiązać przyszłość :-) widocznie jestem takim typem, który musi uczyć się na własnych błędach ;-) trzymam kciuki za spełnienie (kiedyś) marzeń o resocjalizacji :-)
aniolek20k rozrabia i ogląda książkę? :-) już sobie tego Twojego łobuza wyobrażam :-D:rofl2:
Jolanta84 gratuluję syneczka :-)

Hej,witam z więzienia:zawstydzona/y:
Gosia,trzymam kciuki.U nas akurat z takim wynikiem trafia się na kilka dni do szpitala na ustawienie diety,ew. insuliny.Dasz radę.
Studentkom powodzenia!!!.Jak przeczytałam biochemia to mi się ciepło na sercu zrobiło,bo bardo lubiłam:-D Tzn. to jest baaaaardzo trudny przedmiot,ale kilka lat po studiach to się wszystko miło wspomina:-p
Miłego dnia.Bo u mnie kiepsko.Pa.

MaLea dziekuje;-) choc sama niewiem, czy bedzie mi sie kiedys chcialo wrocic do nauki po takiej przerwie:-D hi hi rozleniwilam sie troszke jakby nie bylo.. nio ale generalnie to uwazam, ze dobrze zrobilam.. wszyscy mi mowili, ze szkoda moich pieniedzy, ktore wywalilam na 3 semestry, ale ja tam nic nie zaluje;-)moja decyzja byla, moje pieniadze, wiec nie widze powodu dla ktorego ktos mialby sie w to wtracac;-) a tak szczerze mowiac, to moi rodzice chyba bardziej na luzie podeszli do sprawy, niz moja tesciowa:baffled: jej do tej pory nie powiedzialam, ze zrezygnowalam ze studiow i dlaczego:-D hi hi sama sie domyslila, ale nic nie mowi.. jakbym jej o tym powiedziala, jak sie nad tym zastanawialam to by mi zyc nie dala, tylko mowila o tym jakie to teraz studia sa wazne itd..
Jolanta84 gratuluje synusia:-) nio i witam w gronie kwietniowych mam chlopaczkow:-D hi hi
nio a mnie teraz dopadla jakas niespozyta energia i niewiem co z nia zrobic, bo pewnie zarz znowu len mnie dopadnie:-) nio ale musze sie wziasc za sprzatanie kuchni, bo moje male rozrabiaki przez noc zadbly o to bym miala co robic:baffled: w kuchni jak zwykle demolka.. jakos te moje szczeniaki grzeczniejsze byly jak siedzialy w pokoju:baffled: a teraz jak sie wysypia z koszyka to siedze z nogami podniesionymi wysoko, zeby mnie igielkami nie pogryzly:-) hi hi

Witam :happy:
Również mam termin na kwiecień 09' :-)
Mam takie pytanie. Nie znam niestety płci mojego Maleństa, ale w tym tygodniu (21tc.) można juz stwierdzić płeć dziecka, prawda?

pewnie ze mozna ja sie dowiedzialam w 18 tygodniu ze bedzie synek ale mozna tez wczesniej, w 21 tc mozesz poznac plec o ile niunia pozwoli sie podejzec:-)
Moja Julka niepokazywala sie przez cala ciaze taka wstydniwa zato maly tak sie wypina na usg ze trudno niezauwazyc ze cos mu miedzy nogami wisi:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry