MaLea dziekuje;-) choc sama niewiem, czy bedzie mi sie kiedys chcialo wrocic do nauki po takiej przerwie

hi hi rozleniwilam sie troszke jakby nie bylo.. nio ale generalnie to uwazam, ze dobrze zrobilam.. wszyscy mi mowili, ze szkoda moich pieniedzy, ktore wywalilam na 3 semestry, ale ja tam nic nie zaluje;-)moja decyzja byla, moje pieniadze, wiec nie widze powodu dla ktorego ktos mialby sie w to wtracac;-) a tak szczerze mowiac, to moi rodzice chyba bardziej na luzie podeszli do sprawy, niz moja tesciowa

jej do tej pory nie powiedzialam, ze zrezygnowalam ze studiow i dlaczego

hi hi sama sie domyslila, ale nic nie mowi.. jakbym jej o tym powiedziala, jak sie nad tym zastanawialam to by mi zyc nie dala, tylko mowila o tym jakie to teraz studia sa wazne itd..
Jolanta84 gratuluje synusia:-) nio i witam w gronie kwietniowych mam chlopaczkow

hi hi
nio a mnie teraz dopadla jakas niespozyta energia i niewiem co z nia zrobic, bo pewnie zarz znowu len mnie dopadnie:-) nio ale musze sie wziasc za sprzatanie kuchni, bo moje male rozrabiaki przez noc zadbly o to bym miala co robic

w kuchni jak zwykle demolka.. jakos te moje szczeniaki grzeczniejsze byly jak siedzialy w pokoju

a teraz jak sie wysypia z koszyka to siedze z nogami podniesionymi wysoko, zeby mnie igielkami nie pogryzly:-) hi hi