reklama

Kwiecień 2009

a ja dzis pospałam sobie -dawno tak sobie nie dogodziłam i daaaaak długo nie pospałam...w nocy też koszmary mi sie sniły, ze mamy czasy wojenne że ja mieszkam w getcie-o boże o budziłam sie w nocy...nie mogłam spac-a jak zasnełam to juz luz nic sie nie sniło-wiec dzis miałam okropne sny...żeby tylko dzionek był lepszy:-)

reklama
Dziewczyny jestem z wami bo tez w weekend mam egzamin a mam strasznego lenia do nauki.Zawsze przed ciążą mobilizowała mnie pyszna kawka a teraz nie pije i nie mam motywacji:)Margaret gratuluje coreczki::-) a powiedzcie mi dziewczyny odktorego tc czułyscie ruchy maleństwa??milego dnia:-)

ja sobie pospalam, budzik zadzwonil
wstalam
ubralam sie
zjadlam
juz mialam wychodzic na uczelnie
i....
i.....
i pomyslalam jak bardzo mi sie nie chce i ze raz moge nie pojsc :-P

ale jestem okropna co :-D

Dziewczyny jestem z wami bo tez w weekend mam egzamin a mam strasznego lenia do nauki.Zawsze przed ciążą mobilizowała mnie pyszna kawka a teraz nie pije i nie mam motywacji:)Margaret gratuluje coreczki::-) a powiedzcie mi dziewczyny odktorego tc czułyscie ruchy maleństwa??milego dnia:-)

Dziękuję :-) Ja pierwsze ruchy poczułam dokładnie w pierwszym dniu dwudziestego tygodnia ciąży:-)

gosiaczek1973 do kwietnia (ewentualnie końca marca) żadna z nas nie wybiera się do szpitala! zapamiętaj to sobie :-D;-) kciuki za wizytę mocno zaciśnięte :-)
myszka87 u mnie też mocna kawka i plussssszzzz pamięć i koncentracja to byli moi najlepsi przyjaciele przed sesją i jakoś tak ciężko bez nich ;-)
teraz naszym turbodopalaczem muszą być nasze dzieciaczki i kciuki trzymane przez forumowiczki (dziękuję za nie :-)):tak:
Bubasek a ja myślałam że już wróciłaś i zazdrościłam Ci w duchu, że tak króciutko :-D leniuch :rofl2::-D

Tola... ale ślicznie :-)

Trudno się uczyć ale trzeba jakoś dać rade;-)Margaret a powiedz mi jak odczuwałas pierwsze ruchy?mi sie wydaje że to sa wlasnie ruchy mojego maleństwa ale czuje to jak kilkanascie minut sobie poleże.Ja jestem na poczatku 20 tyg:)ale na szczęscie ostatniobyłam na usg i jest wszystko w porzadku:-)

szczesliwa ja tez mialam dzisiaj koszmary w nocy i cochwila sie budzilam.. miedzy innymi snilo mi sie, ze jezdzilam na rolkach i wywinelam orla:baffled: upadlam centralnie na tylek, a pozniej tak strasznie plakalam, ze maluszkowi zrobilam krzywde, nio i obudzilam sie cala zaplakana:baffled:
Bubasek ja jak jeszcze studiowalam to robilam tak samo;-) tylko, ze wtedy nie bylam w ciazy, a pracowalam przez 6 dni w tyg po 10 godz i wiecznie bylam zmeczona;-) co zajecia tak bylo.. tlumaczylam sobie, ze jak teraz nie pojde to przeciez nic sie nie stanie.. w rezultacie konczylo sie to tak, ze w semestrze bylam raz, dwa na zajeciach, nio a egzaminy trzeba bylo zdawac:baffled: jakos mi przelecialy 3 semestry, a wkoncu zdecydowalam, ze jednak ekonomia to nie dla mnie i zrezygnowalam.. teraz mi sie marzy wybrac na resocjalizacje, nio ale poki co plany musze odlozyc;-) generalnie to ja jestem tej mysli, ze robienie studiow tylko dla papierka bylo bez sensu, skoro i tak nie wiazalam z ekonomia dalszej przyszlosci:-)

Witam i ja i lecę się szykować do wyjścia do lekarza, jak nie zostanę w szpitalu to się odezwę.

Pa

mam nadzieje ze wszyetko pojdzie ok i niebedziesz musiała w szpitalu zostawac:-)

tak wogole to sie witam, wlasnie wrocilam z biura bo dzis niestety musialam troche w tam popracowac ale niebylo zle moja mama zostala z Julia i zrobila nam obiadek:-) mi sie dzis super spało Julia spala cala noc nawet napic sie niewstała a robi to co noc o 3 lub 4 a dzisiaj nic:-D:-D teraz rozrabia i oglada nowa ksiazke ktora jej wlasnie kupiłam, ide teraz posprzatac troszke.

P.S. powodzenia dla wszystkich studentek:-):-)

Właśnie zrobiłam sobie małą przerwę w nauce, jeszcze trochę się pouczę i muszę się pakować, bo dziś już jadę do Poznania.
Dziękuje za trzymanie kciuków, na pewno się przyda, bo jakoś źle widzę ten egzamin, zwłaszcza, że biochemia nie jest ani moją mocną stroną, ani przedmiotem, który lubię, więc zniechęca mnie do nauki od początku, no, ale co będzie to będzie…

Wszystkim mającym egzaminy POWODZENIA

a w dodatku taki mnie skurcz w nogach zlapal, ze do tej pory czuje, ze mam skurczone miesnie i mnie boli jak chodze, mimo ze T mi odrazu wymasowal.. wogule dziwia mnie te skurcze, bo od bardzo dlugiego czasu nie mialam z czyms takim do czynienia.. nio a od wczoraj jeszcze biore asmag forte, wiec nie powinno mnie nic lapac:baffled:

Ja też kilka razy miałam skurcze, okropne uczucie i ucisk przez cały dzień :-(

Pozdrawiam

reklama
Trudno się uczyć ale trzeba jakoś dać rade;-)Margaret a powiedz mi jak odczuwałas pierwsze ruchy?mi sie wydaje że to sa wlasnie ruchy mojego maleństwa ale czuje to jak kilkanascie minut sobie poleże.Ja jestem na poczatku 20 tyg:)ale na szczęscie ostatniobyłam na usg i jest wszystko w porzadku:-)

Pierwsze ruchy były bardzo delikatniutkie, takie muśnięcia i odczuwalne właśnie tak jak piszesz po chwili spokojnego leżenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry