reklama

Kwiecień 2009

velwet witaj :-)

chorowitki wracajcie do zdrowia!

a ja zmęczona ciężką pracą...dzis zrobiłam sobie pyszną zupkę ogórkową...i od razu lepiej zjesc porządny obiadek a nie zestaw smieciowy hihi

spaczyna frezja mi mąż też obiecał robota wielofunkcyjnego żeby soczki wyciskac...mniam pychotka :-) jeszcze w ciąży takie pysznosci wcinac rewelka!

reklama
nadii1 a ty juz wiesz co bedziesz miala?chlopczyka czy dziewczynke?
Fajnie nasze dzidzie beda (moze)obchodzily w ten sam dzien urodzinki:))

Byłam tydzień temu na USG i lekarz powiedział, że na 99% dziewczynka, ten lekarz raczej nie mówi jak nie jest pewny, ale na 100% dowiem się za 3 tyg, ale powiem szczerze, że już się nastawiłam, że dziewczynka i już inaczej być nie może :-):-):-)

Hej Dziewczynki,
udało mi się trochę wcześniej wejśc na wizytę i już jestem po....
I przynoszę dobre wieści:-)
Po pierwsze mam pod serduszkiem DZIEWCZYNKĘ o imieniu TOLA:-)
Po drugie moje dzieciątko jest zdrowe i wymiary wskazują na 25 tc a termin wg USG wskazał na 29 marzec 2009. No i mam płytkę z nagraniem jak się rusza, otwiera buzię i ziewa:-D
Po trzecie moja szyjka ma 40 mm:szok::-D Gin wytłumaczył mi to w ten sposób, że jeżeli mam skurcze to podczas takiego skurczu szyjka może być chwilowo skrócona i w ostatnim badaniu to właśnie mógł być ten moment. Oczywiście nie jest to super dobrze, bo skądś te skurcze sie biorą i zalecił zrobienie posiewu z szyjki, bo może to jakaś infekcja je powoduje. I jeśli chodzi o moją aktywność fizyczną to też stwiedził żeby w miarę uważać ale nie muszę leżeć non stop.
Kochane nawet nie wiecie jak ja sie teraz czuję, tyle było obaw... euforia po prostu.:happy:

Gabi mam nadzieję ze u Ciebie będzie podobnie:tak:

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

I witam nowe mamuśki:-)

witam nowe kwietniowe mamuski:-)

Margaret bardzo sie ciesze ze wszystwo wporzadku, i gratuluje dziewczynki
ooo... to ty z nas wszystkich najszybciej urodzisz:-D rzeczywiscie Tola musi byc duza:-)

a ja wywalczylam sobie latem robota wielofunkcyjnego i jestem bardzo zadowolona, dziewczyny co prawda trzeba na niego troche wydac ale warto:-)

Margaret,super wieści:-) Naprawdę,domyślam się jak Ci ulżyło.
Wiesz,może zmień lekarza,bo jak tamten nie zauważył skurczu podczas usg to pacan jakiś.
No i zostałam sama,buuu.U mnie niestety tak nie będzie,już mam doświadczenia w tej kwestii:-(
Dobranoc.

Margaret i aha :-):-):-):-):-):-):-):-)
życzę Wam samych takich wizyt już do końca ciąży :-)
Gratuluję wszystkich nowoujawnionych synków i córeczek :-)
i witam nowe kwietnióweczki :-)

no nic, wracam do nauki, bo egzamin w weekend :crazy: która to też się męczy z nauką? :-p
miłej nocy :)

reklama
Tak mi się właśnie zdawało, że gdzieś wyczytałam, że nie jestem sama w kwestii weekendowego egzaminu ;-) nic a nic się skupić nie mogę, ale będzie ubaw na teście ;-)
nadii1 trzymam kciuki za nas obie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry