szczesliwa
Fanka BB :)
Margaret gartulacje!!!!!!!!!!!:-):-):-) cudna nowina!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak jak pisalam, wskoczylismy z mezusiem wczesnie do lozka i nawet niewiem kiedy nam sie usnelo.. wogule jakos dziwnie mi ta noc zleciala.. spalismy przy zaswieconym swietle w calym domu, radiu.. takie glupoty mi sie snily, ze szkoda gadac
a w dodatku taki mnie skurcz w nogach zlapal, ze do tej pory czuje, ze mam skurczone miesnie i mnie boli jak chodze, mimo ze T mi odrazu wymasowal.. wogule dziwia mnie te skurcze, bo od bardzo dlugiego czasu nie mialam z czyms takim do czynienia.. nio a od wczoraj jeszcze biore asmag forte, wiec nie powinno mnie nic lapac
a najbardziej sie zdziwilam jak pare razy sie przebudzilam spiac na brzuchu
juz od dawna tak nie spalam, bo mi bylo nie wygodnie, a dzisiaj chyba cala noc tak przespalam.. oj biedny ten moj synus, tak go wygniotlam
zycze milego i cieplego dzionka, bo mezus mi mowil, ze na polu straaasznie zimno:-)
Witam i ja i lecę się szykować do wyjścia do lekarza, jak nie zostanę w szpitalu to się odezwę.
Pa