reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam sie jak zwykle z samego rana:-)
po pierwsze Margaret80 gratuluje coruni i ciesze sie ze wszystko jest wporzadku:-):-):-)
MaLea i nadii1 nio to dziewczynki w sobote bedziemy trzymac kciuki, aby egzaminy poszly dobrze;-):-)
nio a tak ogolnie to ja wstalam i nie czuje sie jakos rewelacyjnie:baffled: tak jak pisalam, wskoczylismy z mezusiem wczesnie do lozka i nawet niewiem kiedy nam sie usnelo.. wogule jakos dziwnie mi ta noc zleciala.. spalismy przy zaswieconym swietle w calym domu, radiu.. takie glupoty mi sie snily, ze szkoda gadac:baffled: a w dodatku taki mnie skurcz w nogach zlapal, ze do tej pory czuje, ze mam skurczone miesnie i mnie boli jak chodze, mimo ze T mi odrazu wymasowal.. wogule dziwia mnie te skurcze, bo od bardzo dlugiego czasu nie mialam z czyms takim do czynienia.. nio a od wczoraj jeszcze biore asmag forte, wiec nie powinno mnie nic lapac:baffled: a najbardziej sie zdziwilam jak pare razy sie przebudzilam spiac na brzuchu:confused::szok: juz od dawna tak nie spalam, bo mi bylo nie wygodnie, a dzisiaj chyba cala noc tak przespalam.. oj biedny ten moj synus, tak go wygniotlam:zawstydzona/y:
narazie jakos nie mam weny na pisanie i zapomnialo mi sie o czym to jeszcze mialam napisac, wiec pewnie pozniej sobie przypomne, bo narazie to mnie glowa troche boli:baffled: zycze milego i cieplego dzionka, bo mezus mi mowil, ze na polu straaasznie zimno:-)

Witajcie:-)
ja od tych wczorajszych wieści usnąć nie mogłam i troszkę nie wyspana jestem ale nic to...

Dziękuję wszystkim za gratulacje :)

Gabi Kochana trzymaj się, jestem cały czas myślami z Tobą i wiesz, że wszystkie tutaj będziemy Cię wspierać.

Trzymam kciuki za egzaminy naszych studentek :) I życzę samych piąteczek :)))

milego dnia

Ostatnia edycja:
Margaret80 to naprawdę cudowne wieści. Ciesze się razem z tobą :-) I jeszcze raz gratuluje córci :-D
Życzę wszystkim studentkom pomyślnego zakończenia sesji i bez wielkich stresów bo maluszki są w środku.

Witam :)
Moje rączki nadal nie chcą mnie słuchać i bolą. Głupoty mi się śnią straszne, noc w noc, i dziś nie było inaczej. Obudziła mnie wiertarka udarowa - kawalerkę dla niepełnosprawnej kobitki remontują już od roku i chyba mają dziurę na dziurze, tak wiercą.

Chciałabym napisać jakiś fragment pracy magisterskiej, ale wogóle nie mam do tego zapału, a tu trzeba oddać po świętach :crazy:

Mimo wszystko życzę miłego dnia i idę na poźne śniadanko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry