szczesliwa
Fanka BB :)
ja teraz też Margaret leniu****e pod kocykiem...i oglądam na allegro kocyki dla niuni :-)
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bede trzymalabede trzymac za Ciebie kciuki ale wczesniej Ty trzymaj za mnie :-)
ja w srode ide na swoje połówkoweznaczy juz juuutro
, ale że w tym roku poszaleliśmy i nasza choinka ma 2,2 metra, więc zajęło mi to, aż 3,5 godziny
, potem szybki obiadek, a teraz sobie odpoczywam, jutro troszkę roboty papierkowej mnie czeka, bo zaległości się narobiły przez weekend w szkole...

bylismy w masarni na zakupach swiatecznych szynke to jeszcze cieplo kupilismy w calym aucie bylo nia czuc
u mnie w domu w kazdym pokoju juz widac swietaja na swoje jade jutro o 15:-)

niestety nie mam czasu bo w pracy meksyk - wczoraj zarwałam nockę nad kompem do 3 i dziś mnie też jeszcze czeka praca

a wigilia u nas w domku więc będę musiała sie jakoś sprężyć - ale w święta w domku posiedzę i odpocznę
nasze bobaski rosna zdrowo i tak trzymac!!!
wiem ze zastanawiacie sie caly czas nad ich zdrowiem-ja tez tak mam,ale nasze nerwy tylko im szkodza.Staram sie to sobie powtarzac jak mysle o moich wynikach na toxoplazmoze (a dzis okazalo sie ze musze czekac jeszcze tydzien
).Poza tym jutro usg polowkowe i tez sie boje ....(wychodzi na to ze wszystkiego sie boje).Ciesze sie ze zobacze w koncu mojego syneczka bo ostatnio widzialam tylko jego ptaszka
- ale tez bylam wniebowzieta!!!No i moj ukochany w koncu popatrzy na swego synia
.Czuje ze bedzie przy tym duzo smiechu,no i moj maz pierwszy raz w gabinecie ginekologicznym-o matko....