reklama

Kwiecień 2009

reklama
Szczęśliwa to czekamy razem do soboty, ja też wtedy mam wizytę u mojego gina, popodglądamy synka, mam nadzieję że Mu nie odpadł ptaszek i nie będzie niespodzianki w postaci trzeciej dziewuszki, bo już się bardzo nastawiłam na juniorka, no i rzeczy dla chłopczyka pokupowane.

Ja już chyba spadam do łóżeczka spać, późno już.

a ja cos nie moge spac,miewam ostatnio straszne koszmary-Wy tez? budze sie potem tak zmeczona :crazy: no ale jutro a wlasciwie dzisiaj zobacze mojego skarbka,ktory jak czuje tez nie moze spac :-p ale niech dokazuje,uwielbiam to! milej nocki Mamuski i slodkich snow (moze Wam sie uda;)

dziendobry z ranka:)
ja juz wstalam i niewiem co ze soba zrobic Jula spi zaraz przyjdzie brat wiec bede szla na zakupy i z pieskiem, synus tak zaczol kopac o 5 jak T do pracy wychodzil ze smialam sie ze robi papa tatusiowi:-D
Cos smiesznego wam opowiem znajoma wczoraj urodzila dziecko 4kg 62 cm i 10/10pkt smieszne jest to ze lekarz od 21tc mowil im na kazdej wizycie ze jest zdrowa córeczka miala byc Oliwka a tu....niespodzianka Oliwier:-D:-D:-D mi pol godziny przed cesarka robili usg i tez gadali inaczej chlopiec a tu dziewczynka:-D
milego dnia i widze ze sporo nas dzisiaj na to usg:-Dpowodzenia :-)

Hejka:-)
Ja już w pracy od 20 minut, ale nie narzekam bo czuję się dobrze choć przeziebienie trzyma się jak rzep psiego ogona:crazy:. W moim domku świąt jeszcze się nie czuje, ale...zacznie sie w sobotębo już mój brat i mąż organizują wyjazd z naszą Córką po żywą choinkę:-):-):-). Oczywiście Anastazja chce mieć swoją własną, wiec się nie zdziwię jak wróca z dwoma drzewkami:-D. W domku będzie wreszcie pachniało świerkiem a Anastazja i ja ubierzemy drzewko lub 2;-).
Prezenty już prawie są i tylko brak mi czasu:baffled:
No ale od soboty będzie super, uwielbiam te święta!!!!!!!!!!!!

ANIOLEK alez mi cwieka zabilas...
ostatnio juz ze 3 opowiesci takie slyszalam i w tej chwili juz nie wierze w USG :-D

na 12:20 mam wizyte, juz sie doczekac nie moge, dobrze ze sporo zajec przed, to szybciej czas zleci.
milego dnia kochane :-)

witam kolezanki:-)
mnie dzisiaj tez zapowiada sie ciekawy dzien;-) mamy jechac ze szczniakami do weta:baffled: nio ale to juz mi sie nie wydaje takie latwe jak kiedys.. teraz sa mega zywe i ruchliwe i wszedzie ich pelno.. ostatnio nauczyly sie wychodzic z kuchni i teraz sie budze rano, a szczeniaki rozlazly sie po calym domu..
dziewczynki, ktore maja dzisiaj usg, oczywiscie kciuki beda mocno trzymane:-);-) nio i bedziemy tu wszystkie czekaly na nowiny:-)
a jesli chodzi o plec dziecka "nagle" zmieniona przy porodzie to ja tez slyszalam 2 takie przypadki;-) inna sprawa, ze ja mialam byc Aleksandrem:-D hi hi do ostatniej chwili tak mowili mojej mamie:baffled: inna sprawa, ze sprzet wtedy, a teraz to przepasc;-):-D hi hi

reklama
Cześć dziewczynki. Mi się zdaje ze już siureczek memu synkowi nie odpadnie. Bo na każdym USG jest widać bardzo dokładnie prącie i mosznę. Tez się już nastawiliśmy na syneczka. Różowe ciuskzi schowalam na póżniej :-) A teraz większość bieli i błekitu.
Prawie cala wyprawke już zebrałam. Zostało nam kupić łóżeczko oraz kosmetyki. Ale kosmetyki będę kupować bliżej porodu.
Miłego dnia życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry