szczesliwa
Fanka BB :)
bluebell zawsze jest ten pierwszy raz dla naszych mężów :-) fajnie, że jutro masz usg...ja dopiero w sobote...i odliczam dni...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale jutro a wlasciwie dzisiaj zobacze mojego skarbka,ktory jak czuje tez nie moze spac
ale niech dokazuje,uwielbiam to! milej nocki Mamuski i slodkich snow (moze Wam sie uda

mi pol godziny przed cesarka robili usg i tez gadali inaczej chlopiec a tu dziewczynka
powodzenia :-)
. W moim domku świąt jeszcze się nie czuje, ale...zacznie sie w sobotębo już mój brat i mąż organizują wyjazd z naszą Córką po żywą choinkę:-):-):-). Oczywiście Anastazja chce mieć swoją własną, wiec się nie zdziwię jak wróca z dwoma drzewkami
. W domku będzie wreszcie pachniało świerkiem a Anastazja i ja ubierzemy drzewko lub 2;-).
nio ale to juz mi sie nie wydaje takie latwe jak kiedys.. teraz sa mega zywe i ruchliwe i wszedzie ich pelno.. ostatnio nauczyly sie wychodzic z kuchni i teraz sie budze rano, a szczeniaki rozlazly sie po calym domu..
hi hi do ostatniej chwili tak mowili mojej mamie
inna sprawa, ze sprzet wtedy, a teraz to przepasc;-)
hi hi