reklama

Kwiecień 2009

Ja się dołączam do oczekujących na sobotę- też mam usg tyle że 3/4D. Idziemy już 3 raz i mam nadzieję ze tym razem sie uda bo maleństwo jest strasznie uparte i nie chce sie pokazać- może gdyby zrobili mi przez plecy to usg to by twarzyczkę było widać:-D

Powodzenia mamuśki na badaniach, wszystko na pewno będzie ok:)

reklama
Witam.

Widzę że o mnie się tu nikt nie martwił :dry: mimo to podzielę się wieściami z wizyty.
Więc znów dopadła mnie grzybica :-( mało tego łożysko mam bardzo nisko ułożone, wręcz nachodz na szyjkę :-( , muszę brać luteinę dopochwowo po 2 tabletki bo wychodzi na to, że mam skurcze, serduszko bije i mały brykał sobie.
Nie bagatelizować żadnego bólu czy kłucia tylko bezwłocznie kontakt z lekarzem lub izba :-( Szanować się i nie przemęczać. Jednym słowem nic nie robić tylko wegetować :-(
Nie jestem zbyt szczęśliwa po tej wizycie ale cóż....

Udanych wizyt Wam życzę, aby już nic nie odpadało i nic nie wyrastało ;-)

Frezja , kochana oszczędzaj się i odpoczywaj jak najwięcej. Ważne, że z maluszkiem wszystko jest w porządku. I jestem z tobą i twoimi zmartwieniami całym serduchem i trzymam za Ciebie kciuki :-)

A co do tej grzybicy, to wy mnie niezle nastraszyłyście, bo nie wiem czy wspominałam, że tutaj w Holandii jestem tylko i wyłącznie pod opieką położnej, czyli przez całą ciąże do tej pory nie byłam badana ginekologicznie.
Humm więc teraz się zastanawiam :confused: czy mi jakieś cholerstwo tam się nie zadomowiło:szok: , no i ciekawa jestem jak moja szyjka macicy..... no nic w Polsce do gina walę jak w dym :baffled:

Frezja napewno wszystko bedzie dobrze, tylko tak jak zalecil lekarz, odpoczywaj i nie przemeczaj sie zabardzo.. oczywiscie wszystkie jestesmy z toba i trzymamy za was kciuki;-):-) jesli chodzi o formularz do zus-u to mi z kadr przyslali, wiec niewiem czy najlepiej nie byloby ci sie dowiedziec o niego u pracodawcy..
martulka1982 przewaznie usg polowkowe jest 3/4d.. przynajmniej u nas tak bylo:-) nio i mamy cudowny, krotkometrazowy filmik z ujeciammi naszego synusia;-) nam pokazal wszystko i siusiaka i twarzyczke;-) czego i wam wszystkim zycze:-)

Witak Kwietnióweczki :-)

O rany, dziewczynki, o czym wy mówicie w związku z ZUS-em?

Aha83, ja też mam żelazo niskie, hemoglobinka niska, biorę tardyferon. Słyszałam o ciekawym sposobie na to żelazo, z dwu niezależnych źródeł. Otóż kupujesz żelazne gwoździe i kwaśne jabłka. Gwoździe wygotowujesz i wieczorkiem wbijasz w to kwaśne jabłko, rano wyciągasz i zjadasz jabłuszko. Podobno po jakiś czasie używania gwoździe stają się cieniutkie jak igły, a żelazo skacze do góry na hura! :-)

Życzę miłego dzionka dziewczynki :-)

reklama
Cześć kwietniówki.
Frezja,ja też miałam tak łożysko,przez 6 tyg.,ale się przesunęło.Tylko uważaj na siebie,nie dźwigaj itp.:tak:
Czekam na dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
Buziaki.Papapa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry