aniolek20k
Fanka BB :)
Frezja niemartw sie napewno łozysko sie jeszcze przesunie najwazniejsze ze dzidzia zdrowa:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam badana ginekologicznie tylko na pierwszej wizycie a potem kilka kolejnych to samo usg i sprawdzanie wyników badań laboratoryjnych. W efekcie 2 tygodnie temu wylądowałam u gina z plamieniem i silnym stanem zapalnym i muszę brać leki, na ulotce których jest napisane: "W czasie ciąży lek można stosować tylko wtedy, jeśli zdaniem lekarza potencjalne korzyści ze stosowania leku u matki przewyższają ryzyko szkodliwego wpływu na płód"Czy Wy dziewczyny na każdej wizycie jesteście badane ginekologicznie??Troche się przestraszyłam jak piszecie o obniżonym lożysku bo ja od poczatku ciąży nie byłam badana ginekologicznie.Mój lekarz twierdzi że skoro się nic nie dzieje to po co badac.
teraz już nie wyjdę z gabinetu, póki nie zostanę przebadana - nawet jeśli przez to będę najbardziej upierdliwą pacjentką na świecie ;-)
.Czy Wy dziewczyny na każdej wizycie jesteście badane ginekologicznie??
Frezja czy Ty odczuwałas jakos ze to lozysko jest nizej polozone??Witam.
Widzę że o mnie się tu nikt nie martwiłmimo to podzielę się wieściami z wizyty.
Więc znów dopadła mnie grzybica :-( mało tego łożysko mam bardzo nisko ułożone, wręcz nachodz na szyjkę :-( , muszę brać luteinę dopochwowo po 2 tabletki bo wychodzi na to, że mam skurcze, serduszko bije i mały brykał sobie.
Nie bagatelizować żadnego bólu czy kłucia tylko bezwłocznie kontakt z lekarzem lub izba :-( Szanować się i nie przemęczać. Jednym słowem nic nie robić tylko wegetować :-(
Nie jestem zbyt szczęśliwa po tej wizycie ale cóż....
Udanych wizyt Wam życzę, aby już nic nie odpadało i nic nie wyrastało ;-)