^kawka^
Zaciekawiona BB
Nurtuje mnie pytanie odnośnie szyjki - jakie badanie pozwala zmierzyć jej długość? Ja na każdej wizycie jestem badana ginekologicznie, ale lekarz nigdy mi ani słowem o szyjce nie wspomniał.
Co do zakażeń, to i mi coś nie tak na cytologii wyszło, gin zrobił posiew, ale będę wiedzieć co to jest dopiero 23 grudnia. Cholernie swędzi
i jakieś upławy mam.
Malutka mój chłop nie chodzi ze mną do lekarza, na usg też nie był. Trochę mi smutno, jak widzę w poczekalni inne ciężarówki z mężami, ale trudno, nie nalegam, tym bardziej, że mój M. z trudem przełknął fakt, że gin jest facetem. Nawet mała awanturka z tego powodu była
Co do zakażeń, to i mi coś nie tak na cytologii wyszło, gin zrobił posiew, ale będę wiedzieć co to jest dopiero 23 grudnia. Cholernie swędzi
i jakieś upławy mam.Malutka mój chłop nie chodzi ze mną do lekarza, na usg też nie był. Trochę mi smutno, jak widzę w poczekalni inne ciężarówki z mężami, ale trudno, nie nalegam, tym bardziej, że mój M. z trudem przełknął fakt, że gin jest facetem. Nawet mała awanturka z tego powodu była

, a poza tym zaczynam rozgladać się na allegro za zestawami dla noworodków, do 6 miesięcy, ładne okazje mozna upolować, aukcja która wczoraj się skończyła ceną 150 zł, a tam 58 sztuk ubranek, widać było, ze ich stan jest świetny, także w przyszłym miesiącu (bo teraz to strasznie dużo wydatków) na pewno coś upoluję :-)
:-)
tylko na usg połówkowe przez brzuszek i na to jeszcze jedno obowiązkowe przez brzuszek po 30 tygodniu - na pozostałych wizytach nic się nie dzieje, a na badania dopochwowe ani bym nie chciała, ani by lekarz się pewnie nie zgodził
bulke z szynka i cala czekolade do tego, a na deser zupe grzybowa z prazynkami