Agnieszka_Wojcik
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny czy wy tez macie zmienne nastroje ? :-(myslalam ze to jest na poczatku a mi nastroj pogorszyl sie w szostym miesiacu .chce mi sie plakac i ciagle mam pretensje, 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, a jak już się w miarę odrobiłam to zaczęłam szukać po necie jakichś szybkich napraw, a tu tylko cztery namiary i to jeszcze stacjonarne, więc chyba dopiero po niedzieli coś z nią (czytaj w domyśle - francą) zrobimy. Tak nienawidzę jak mi się coś w domu psuje, i to jeszcze przed świętami
A do tego wszystkiego pralka nie jest nasza, tylko tych od których wynajmujemy, koszt nowej 700, a samego programatora 650
jeśli to on nawalił, ale mam nadzieję że to cos innego... tańszego, bo już myślę, że naprawimy im tą pralkę, a potem ją oddamy i kupimy nową, przynajmniej będzie nasza i na gwarancji, a nie jakiś trup, znaczy wygląda nie na aż taką zajeżdżoną, ale datę gdzieś tam znaleźliśmy i jest z 2000 r. więc miała prawo się zespuć, tylko czemu teraz i czemu nam....??? 

hej dziewczyny czy wy tez macie zmienne nastroje ? :-(myslalam ze to jest na poczatku a mi nastroj pogorszyl sie w szostym miesiacu .chce mi sie plakac i ciagle mam pretensje,![]()
przytylam juz 6kg...czy to duzo??????????ja sie czuje jak wieloryb i wlasnie spojrzalam prawdzie w oczy---czas na ciuchy ciazowe 

nie wspomne o innych ciasteczkach, cukiereczkach itd
ja od poczatku przytylam 8,5kg, a wszyscy mi mowili, ze jak przybedzie mnie 10kg do konca ciazy to wszystko;-)nawet teraz siedze przed kompem i wcinam zelki-malinki
hi hi
ale mysle ze sie jeszce nim naciesze poki co nosze moje "stare" ciuchy-tylko ze porozpinane guziki