• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

z corka nie mialam problemow po za cukrzyca ciążowa
a teraz mam tak 1.5-1.5-0
no pogotowiu to mi powiedizlei wogule jak sie u nich pokazalam bo w srode mialam od 2 w nocy lekkie bole takie jak na miesiaczke po nospie pezeszło a pozneij znow wiec ok 14 pojechalam i tam okazalo sie ze szyjka sie skrocila i zrobilo sie rozwarcie ale cale szczescie zmaknieta jest i mila pani doktor chyba jak bym sie nia zapytal to zadnej informacji by mi nie udzielila ze wystarczy tylko oszczedny tryb zycia wczoraj bylam u mojej i mowi ze bezpiecnziej bedize zalozyc ten krazek ze bede mogla w miare normalnie funkcjionowac a wiem ze on nie daje 100 % pewnosci

reklama
nie wiem jak sprawdzalam z karta ciazy przy corce to tam szyjke mialam 1-1-1- w 37 tyg ciazy
wg to sporo problemow mam w tej ciazy i juz nie moge sie doczekac marca zeby juz maly byl po drugiej juz stronie brzucha

a jaka wlasciwie powinna byc ta szyjka?moja miesiac temu miala 35 a teraz ma 42,to dobrze ze jest dluzsza niz byla?

Nie wydaje mi się to możliwe żeby szyjka się wydłużała, bo ona jest jak ujście balona, który sie pompuje, więc zawsze będzie się skracać, może wcześniejszy pomiar był zafałszowany? Bo tylko część szyjki znajduje się w pochwie.

Moim zdaniem w kwestii szyjki specjalistką jest Gabi, więc poczekaj na jej opinię :-)

Hej dziewczynki :D Ja zaraz zabieram się za świąteczne zakupy prezentów, mamy niedzielę handlową i trzeba to wykorzystać :D

Współczuje wam z tylko szyjkami, ale bez wiadomożci na ten temat nie dałabym sobie nic mechanicznego do mojej dzidzi dołożyć. Wyleżcie się, póki możecie, bo później zapomnicie co to znaczy ;-)

Miłego dziona wszystkim!!!

hej dziewczyny. jesli chodzi o ten krazek to slyszalam ze zalozenie troche boli i sciaganie tez ale moja znajoma musiala by lezec jakby go nie miala i to w szpitalu . a tak miala krazek i chodzila sobie. :-) musze chyba zabrac sie za sprzatanie bo nie zdaze do swiat:-D:-D:-D:-D

reklama
witam

znalazlam troche informacji na temat pessar w necie i w styczniowej gazetce m jak mama i poczytalm i jestem spokojniejsza wiem juz jak to mniej wiecej wyglada
a wiec jutro na 10 ide

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry