szczesliwa
Fanka BB :)
martulka zobaczysz wszystko sie wyrówna :-) teraz tak szybko nasze dzidzie rosną!
madzia ja cie rozumiem sama non stop oglądam ten filmik....hihi :-)
agnieszka witamy cie wsród kwietnóweczek :-):-):-):-)
aha cieszę sie że bezpiecznie dojechaliscie!ooooo i masz snieg....super!!!
malutka zaraz mężus wróci nastrój sie polepszy!ja na mojego też długo czekam aż wróci z pracy...
spaczyna trzymam kciuki za pralkę-moze ktos w rodzinie umie to naprawic żeby koszty pomniejszyc? wiekm jak to jest jak cos sie psuje a jest potrzebne...
madzia ja cie rozumiem sama non stop oglądam ten filmik....hihi :-)
agnieszka witamy cie wsród kwietnóweczek :-):-):-):-)
aha cieszę sie że bezpiecznie dojechaliscie!ooooo i masz snieg....super!!!
malutka zaraz mężus wróci nastrój sie polepszy!ja na mojego też długo czekam aż wróci z pracy...
spaczyna trzymam kciuki za pralkę-moze ktos w rodzinie umie to naprawic żeby koszty pomniejszyc? wiekm jak to jest jak cos sie psuje a jest potrzebne...
jakos nie potrafie wysylac takich obrazkow jak wy prubuje i mi nie wychodzi czy jest jakas specjalna stronka?

I leżałam w ciąży z synem.I przez kilka lat duuuuużo czytałam na ten temat,różnych wyników badań,porównanie sytuacji jak ktoś tylko leżał,tylko miał krążek lub szew.I wynika z tego tylko jedno,że szew lub krążek nie daje żadnej gwarancji,natomiast taka ingerencja,naruszenie szyjki,moze pogorszyć sprawę.Może poszperaj najpierw na ten temat.