• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

martulka zobaczysz wszystko sie wyrówna :-) teraz tak szybko nasze dzidzie rosną!

madzia ja cie rozumiem sama non stop oglądam ten filmik....hihi :-)

agnieszka witamy cie wsród kwietnóweczek :-):-):-):-)

aha cieszę sie że bezpiecznie dojechaliscie!ooooo i masz snieg....super!!!

malutka zaraz mężus wróci nastrój sie polepszy!ja na mojego też długo czekam aż wróci z pracy...

spaczyna trzymam kciuki za pralkę-moze ktos w rodzinie umie to naprawic żeby koszty pomniejszyc? wiekm jak to jest jak cos sie psuje a jest potrzebne...

reklama
a wiec tak w pon ide za załozenie krazka bo cos temu mojemu synkowi sie spieszy na ten swiat i zeby uniknac lezenia 2 miesiace w łozku musze zalozyc ten krązek
i troche sie tego boje bo nie wiem co mnie czeka

wczoraj bylam na usg i moj maluszek wazy 1041 g i ma z nozkami 34 cm :-)

reklama
Hmm,Asia,ja właśnie leżę już prawie 2 miesiące:szok:I leżałam w ciąży z synem.I przez kilka lat duuuuużo czytałam na ten temat,różnych wyników badań,porównanie sytuacji jak ktoś tylko leżał,tylko miał krążek lub szew.I wynika z tego tylko jedno,że szew lub krążek nie daje żadnej gwarancji,natomiast taka ingerencja,naruszenie szyjki,moze pogorszyć sprawę.Może poszperaj najpierw na ten temat.
A jaką masz szyjkę,jak można wiedzieć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry