Aga19790109
Fanka BB :)
Ja jak Wy też na moment. Tuśka już lepiej a po lawinie prezentów
chyba doskonale. Temperaturka już wyluzowała do ok 37,7 więc dajemy radę;-)
Co do Zuzi, ups nasza Mała ksieżniczka ma dni kiedy traktuje mój brzusio jak ring:-) i dni kiedy ma swoje chumorki i nie kopie
, ale nauczyliśmy się wspólnie żyć i jakoś dogadywać
Zawsze kiedy poleżę i pogłaszczę brzuch lub Anastazja albo M plleżą obok Mała reaguje- zwłaszcza na Anastazkę:-) reaguje kopem:-):-):-):-):-):-)
chyba doskonale. Temperaturka już wyluzowała do ok 37,7 więc dajemy radę;-)Co do Zuzi, ups nasza Mała ksieżniczka ma dni kiedy traktuje mój brzusio jak ring:-) i dni kiedy ma swoje chumorki i nie kopie
, ale nauczyliśmy się wspólnie żyć i jakoś dogadywać
Zawsze kiedy poleżę i pogłaszczę brzuch lub Anastazja albo M plleżą obok Mała reaguje- zwłaszcza na Anastazkę:-) reaguje kopem:-):-):-):-):-):-)
.Dzis opuscilam bowiem patologie ciazy na ktorej tkwilam od wigilii.Przestalam czuc ruchy dziecka i zwolnilam sie z pracy prosto na izbe przyjec.Tam od razu polozono mnie na obserwacji.Okazalo sie,ze z niunkiem wszystko ok,ale skraca mi sie szyjka macicy (a bylam z niej taka dumna...).Z tymi ruchami to narobilam paniki ale nie znioslabym tego bez sprawdzenia.Dzien wczesniej ostatni raz poczulam synka ok 23 a nastepny dzien dop o 16 kiedy bylam juz na odziale. To byl najgorszy dzien w moim zyciu.W pon ide do mojej lekarki zeby sprawdzic szyjke.Jedynym plusem tego pobytu byly te sliczne male robaczki dopiero urodzone i ich dumne mamusie---ale im zazdroscilam.Nie moge doczekac sie juz mojego malenstwa i mam nadzieje ze mnie juz tak nie nastraszy...
. A jeżeli chodzi o ruchy to ja czuje cały czas moja malutka ma swoje godziny w których wojuje
05.01 dopiero idę do lekarza i dopiero sie dowiem dlaczego tak mam a najgorsze jest to że do kolan wysoczyły mi krost, które strasznie swędzą
i nie wiem co to. Ale nic zmykam już, udanej nocy życzę.