• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Hej Dziewczynki :)
Współczuję Świąt przeżytych w strachu o dzidzusie. Życzę zdrówka i pamiętajcie, że musi być dobrze, tylko sie nie zamartwiajcie!!! :tak:

JA też ide w poniedziałek do lekarza, zobaczyć co u dzidziusia, pomierzyć, poważyć itp. itd...

A jak często dzidziuś ma się ruszać? U mnie to właściwie co jakiś czas czuję ruchy, najwięcej w nocy, jak wrócę z siusiania i sie ułożę do dalszego snu. Słyszałam, że powinno być minimum 10 na godzinę, ale dzidziuś ponoć 20 godzin na dobę śpi, więc jak??!! Za dużo sprzecznych informacji....

reklama
Witam kwietniówki :-)

Ale niektóre z was miały przygody w te święta, aż mi ciary przeszły, trzymam kochane za was kciuki by wszystko było ok.:tak::tak::tak:

Mi święta minęły szybko, ale przyjemnie z wielkim obżarstwem, aż mi brzuszek się znacznie powiększył.;-)

W poniedziałek idę na USG, już nie mogę się doczekać, ciekawa jestem jak tam moja niunia.:-D

A teraz lecę się szykować, bo mój K mnie do kina zabiera :-)

Miłego wieczoru kochane :tak::-)

Hej dziewczyny!
Właśnie wróciłam ze świąt spędzonych u mojej babci. Było cudownie, ale wczoraj byłam w kościele, nie było miejsc siedzących i stałam ok 2 godz. Po powrocie do domu miałam już po świętach. Rozbolało mnie w krzyżu, miałam bardzo napięty brzuch, a wieczorem zobaczyłam na bieliźnie ciemno brązowy upław - jakieś plamienie. Jestem w szoku. Czekam do poniedziałku, bo teraz nic się nie dzieje, ale w większości leżę :-(. Zaczęłam się poważnie denerwować. Pozdrawiam wszystkie świąteczne obżartuchy .

Cześć dziewczyny :-),
święta, świeta i po świętach, dobrze, że w tym roku wypadły tak fajnie, że jest jeszcze weekend, takie przedłużenie świąt :-)
U mnie święta przeminęły spokojnie i bardzo rodzinnie, także jestem bardzo zadowolona, i nawet nie zmęczona, ale z tego całego świątecznego obżarstwa trochę się boję stanąć na wagę, a czeka mnie to niedługo, bo we wtorek mam wizytę, już się nie moge doczekać, mam tylko nadzieję, ze z naszym Karolkiem :-) (już prawie postanowone) wszystko ok, pewnie już waży ponad 1kg, no nic, wszystkiego się dowiem już niedługo. A jeżeli chodzi o jego ruchliwość to różnie to bywa, jednego dnia poszturcha mnie mocniej, innego czuję jak mój brzuch się rusza i naocznie widze jak kopie, a kolejnego jest cichutko, ale się nie przejmuje i jestem dobrej myśli, bo też może mieć dzień leniuszka.

Mam dziś studniówkę :-):happy::-)

Didi a u Ciebie jak przygotowania? pewnie nawet nie masz czasu do nas zaglądnąć, no ale wcale się nie dziwię, trzymam kciuki za Was jutro !!!

Spaczyna gratuluje studniówki.U mnie za dwa dni :-) mniej więcej jesteśmy na tym samym etapie :-D
A ja czekam na M aż wróci z mieszkanka i pewnie pójde spać bo jutro rano pobudka jak mamy jechac do Wa-Wy.Cały dzień go nie ma.Wpadł tylko na obiad i znów zniknął.Wiem że chce jak najszybciej skończyć nasze mieszkanko,ale mi tak smutno samej w domu...ale nie mam sumienia mieć do niego pretensji...

hej, hej:happy:
witam po świętach!

u nas święta intensywnie ale czuję się "intelektualnie" wypoczęta;-) - wigilia u nas fajnie się udała, potem wizyty - rodzina u nas i my u rodziny:happy: zjadłam górę śledzi i litry barszczu z kiszonych buraków (sama kisiłam:tak:) teraz boję się wagi:baffled:
dobrze że chociaż synek wyciągał nas na długie mroźne spacery, a jutro wybieramy się na pływalnię więc troszkę się poruszam:-D
Julek w brzuszku dokazuje ostro, brzuch wielki i chyba muszę w końcu nabyć spodnie ciążowe:dry: ciężko mi już z tym brzuszyskiem, nie wiem jak te 3 mies. wytrzymam, też tak macie?

bluebell - współczuję przeżyć - masz rację strach o dziecko jest nieporównywalny z niczym!

ania g - a nie możesz się z m. wybrać żeby jakieś drobiazgi mu pomóc przy wykańczaniu mieszkanka?

Ostatnia edycja:
Ja wpadłam się przywitać.Jade zaraz z M do Wa-Wy po jakieś zakupki.
Koga bardzo chętnie bym mu pomogła ale nie bardzo narazie jest dla mnie co robić.Skręcanie mebli,przerabianie instalacji...to chyba nie dla mnie.Przed sama wprowadzka bedzie troszke roboty to i ja sie przyłącze.Nie moge juz patrzec jak on sie zacharowuje.Mam nadzieje ze bede sie dosc dobrze czuła i w miare możliwości pomoge mu troszke póżniej.Jeszcze góra 2 tyg i bedziemy sie wprowadzac.Trzeba czekac na łóżko bo zamowione a ma byc w połowie stycznia.Pozdrawiam Was serdecznie moje drogie.

Hej poświątecznie, u nas ok, bałam się tych świąt ze względu na dietkę ale nie było tak źle. Pilnujemy cukru 4x dziennie i wyniki są w normie także dajemy radę.
Współczuję tym co w święta miały problemy i musiały wybrać się do szpitala.

My dzisiaj dalszy ciąg lenistwa.

Miłego dnia

witam kwietnioweczki:-)
ja dzisiaj w swietnym nastroju, bo pierwszy raz od ponad tygodnia dane mi sie bylo wyspac;-)mezus obiecal, ze przejmie warte nad szczeniakami i cala noc cierpliwie do nich wstawal na kazde zawolanie, wiec ja mialam spokoj:-) teraz troche mi sie tylko nudzi, bo on odsypia nocke;-) chyba go to umeczylo i zobaczyl czemu ja sie wsciekam jak cochwila musze wstawac w nocy..

nio i dzis mamy studniowke
:-):-):-) mam nadzieje, ze to szybko zleci;-):-)

zycze milego dnia wszystkim;-) ide obudzic mezusia, bo juz cos za dlugo spi;-)

reklama
Witajcie laski poświatecznie

U mnie minely milo..oczywiscie z dala od najlizszyc ale mamy siebie i swietnych znajomyh wiec bylo sympatycnie... noa dzisiaj spowiez a jutro wielki dzien..o 16 mojego czasu a Pl o 17 moja 2 polowa zalozy mi obraczke na palec ..heheh..jesli wejdzie bo czasami wcodzi a czaami nie tak mi paluchy puchna..a po..male przyjecie w domku wiec dzisiaj bede rzadzila w kuchni ..:-D

no i u mnie wczoraj zaczey se ogromniaste wyprzedaze ..kpilam wiec sukienusie ..czapusie sliczniusia na wyjscie ze szpitala ..buciki...2 skukienke taka elegancka...spoenki dresowe ..bluzeczke..jak popstrykam otki to wstawie.poprostu niemogam sie oprzec no i msze mojego namowic chyba na zakup wozka bo ten co cche 400 e jest przeceniony na 200 wie wieka okazja..kochane jesli cos chcialybyscie dla maluszkow to powiezcie..bo naprawde ubranka jakosciowo suuuper i nieduze pieniazki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry