Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hi hi
dzisiaj probowalam sobie obciac paznokcie u nog
nameczylam sie jak niewiem co i cochwila robilam przerwe

Fajnie bo jeden szkrab to nawet z naszej wioski,:-) więc Zuzia będzie miała towarzystwo na spacerkach;-).
i ciut mi żal
, ale nie mogę odejść z pracy zbyt wcześnie bo wiele osób na mnie liczy
. A jeszcze Mała płacze już że jutro mnie nie będzie
. Oj chyba zaczynam myśleć o L4, ale co dalej
Tuśka 5 stycznia wraca do przedszkola, w domu jest mama i babcia więc nie mam zbyt wiele obowiązków. Chyba więc posiedzę w pracy do 20 marca jak myślałam

hi hi w drugi dzien bylismy na chrzcinach i tez najpierw obiadek, a pozniej suto zastawiony stol..
wlasnie stwierdzilam, ze mam ochote na barszcz z uszkami i mezus siedzi w kuchni i mi gotuje uszka;-) oj.. chyba bede szersza jak wyzsza przez te swieta
hi hi

normalnie dzis czuje sie podniecajaca i sexowna
.Bylo bosko!!! takze dziewczyny wykorzystujcie przyszle ciocie-----faceci sie do tego nie nadaja 

dzisiaj troche latania po miescie mam, a przez te swieta sie juz calkiem rozlenilam i nic mi sie nie chce, zwlaszcza wychodzic w to zimno..
Ot, mały cud wigilijny.