Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieje, ze to nie sygnal zblizajacej sie choroby.. tak sie wlasnie cos od rana czuje na choruszka i czuje ze robie sie troche "mendliwa" tak jak przy chorobie..
hi hi nio, ale moze "trenuje" gre w pile nozna, zeby mogl z tatusiem kiedys pograc, a pozniej zostac wielkim i slawnym pilkarzem:-) hi hi
Wyobraźcie sobie, że śpię, rozbudziłam się i było mi tak niewygodnie, że wpadlam w histerię
Uwaliłam się rycząc na podłodze i użalalam sie nad sobą, że jestem jak słoń i że mi niewygodnie. Musiał się M. nieźle natulić, zanim sie uspokoiłam i wróciłam na łóżko 
wsumie ostatnio tez mialam kryzys, obudzilam sie w nocy i zaczelam ryczec jak bobr, ze jest mi ciezko, ze bede znowu niewyspana itd

Gratuluję córeczki! :-)Płeć już znam- będzie dziewczynka, tylko na usg 3/4 D nie dało się nawet fotki zrobić, nie mówiąc już o nagraniu na płytę dvd bo córcia tak się ułożyła że nic nie było widać.
Gratulacje! Następna panienka! :-)A ja mam termin na 30 kwietnia 2009r. a i okazało się ostatnio,że będzie córeczka, już nie mogę się doczekać.
Witaj wśród Kwietniówek!Witam wszystkich! Moja córunia ma 5 lat i pod koniec kwietnia spodziewam się prawdopodobnie drugiej. Staraliśmy się 11 cykli. Bardzo się cieszę. Mąż pewnie ma nadzieję na synusia - ale się okaże.

Gratulacje! :-)No ja po polowkowym
z dzidzia wszystko ok i bedzie córeczka))
Gratuluję synka! :-)Właśnie wróciliśmy z Wrocławia, byliśmy na usg 3/4D (połówkowym). No i najważniejsze: mamy ślicznego, zdrowego SYNKA, waży 628g.
Witam serdecznie i gratuluję synka!to znowu ja jestem tu nowa. nie znam sie jeszcze tak na tej stronie ale mysle ze bedzie lepiej. JA tez ostatnio nie umiem spac. . ostatnio dowiedzielismy sie ze bedzie syn.![]()

Witam serdecznie! :-)witam was
a wiec Mam na imie Asia mieszkam w szczecinie jestem mama 2.5 letniej Oliwki i 2.04 zostane mama synka jestem obecnie w 25 tyg ciazy
![]()
Następna kwietniowa panienka!Dzisiaj jestem bardzo szczęsliwa bo wiem juz ze bede miała córeczke - emilke.
Tak długo czekalismy i w koncu malutka zrobiła nam prezent na święta.