• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Spaczyna

To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego,
by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to,
co osiągnęliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia
radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu
za rozwój waszej miłości
i trwałości waszego małżeństwa.

reklama
didi wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia:-):-):-):-):-)
Spaczyna moje gratulacje:-);-) zycze ci, zebyscie zlotych godow doczekali;-)

ciesze sie, ze wszystkie badania dzisiaj poszly dobrze:-) byle tak do konca;-)

a ja dzisiaj mam chyba jakis zly dzien i strasznie marudna jestem:baffled: bylismy wkoncu w tym sklepie dzidziusiowym, ale nasza wizyta tam nie trwala zbyt dlugo:-( zadzwonil moj tata i okazalo sie, ze cos mu sie w aucie zepsulo i musi byc zholowany do mechanika:wściekła/y: a ja chcialam sobie pochodzic, poogladac i podotykac wozeczki:-);-) w rezultacie zdarzylam obejrzec 2 i na tym moje ogladanie sie skonczylo.. jak powiedzialam mojemu tacie, ze z zakupow nas wycignal, to stwierdzil, ze on niewie czym ja sie martwie i denerwuje skoro wozek i tak kupuja dziadki.. pomysl niby dobry, nio ale ja bym chciala miec wplyw na to jaka karoca bedzie jezdzil nasz synus;-):-D hi hi
nio nic zmykam narazie cos przekasic, bo mnie maly glod dopadl;-)

didi
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. :-)

Spaczyna
Szczęśliwej podróży
Do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas...
Sto lat, sto lat jeszcze raz! :-)

didi wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia

ja wizyte mam jutro zobaczymy jak tam podwozie moje
super ze wizyty pomyslnie sie zakonczyly i maluszkami i mamusiami wszytsko ok byle tak do konca zostalo :-):-)

a ja mam problem zdecydowalismy sie zmezem na wozek znalazlam taki co podoba sie i jemu i mnie tylko ze martwi mnie troche spacerowka bo mozna ja montowac tylko przodem do kierunku jazdy i zastanawiam sie czy bedzie ona dobra dla 8-9 miesiecznego dziecka ( zacznie sie zima) z corka mialam z przekladana roczka wiec nie bylo problemu i nie wiem co z tym zrobic
:baffled::baffled:

Witajcie!
Didi - samych słonecznych dni :happy: na każdy dzień Waszego wspólnego życia i doczekania wspaniałych owoców miłości.
Dziś byłam u lekarza odnośnie moich dolegliwości. Okazało się, że mam ostry stan zapalny i przepisał mi antybiotyk na 10 dni i mam leżeć do 16 stycznia. Już widzę tę radość w pracy, ale tyle strachu się najadłam i mam wszystko w ... Od soboty, czuję jakbym miała tampon i to nie jest komfortowe doznanie. Lekarz powiedział, że moja szyjka ma 5 cm. Czy to ok? bo nie mam jak się do tego odnieść.
Pozdrawiam wszystkie powracające

Czesc Dziewczynki!!!!
Spaczyna i Didi dzis Wasz dzien kobietki-pelen milosci i szczescia.Zycze Wam zeby takie bylo tez Wasze zycie-slodkie,romantyczne i pelne ciepla i milosci.Zaslugujecie na najlepsze i tacy pewnie sa Wasi mezowie----gratulacje i buziaczki Mamuski :-):-):-)
A u mnie zadnych rocznic ani wzlotow.W kwestii lekarza nic nie zalatwilam-tak tez myslalam :no: Chcialam po prostu uniknac kolejnej ''prywatnej''wizyty a wyszlo jak zawsze....eh biednemu to zawsze wiatr w oczy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Umowilam sie na 7.01 i mam nadzieje ze doczekam bez zadnych niespodzianek.A dzis kupilysmy z mama wieeeelka siate ciuszkow dla juniorka :-D Ale piekne!!! oczywiscie z taniej odziezy ;-) no ale same powiedzcie czy sie nie oplaca---ciuszki slodziutkie,piekniutkie baz zadnej plameczki i za 20zl calosc.Normalnie oszalalam takie cudenka.A w domu z tego powodu awantura bo M. stwierdzil ze to za wczesnie :crazy: i ze zapeszam i bla bla bla.Jak za wczesnie???A ja juz chcialam wozki wybierac...musze sie z nim o to jeszcze dzis poklocic :growl::growl::growl:

DiDi, Spaczyna - wszystkiego najlepszego! I dużo zdrowiutkich urwisków :-)

Ja dzisiaj u lekarza dowiedziałam się, że szkoła rodzenia jednak działa! Nie omieszkam sie do niej wybrać :-) Wszystko nadal jest u mnie w najlepszym porządku, nie mogliśmy zabardzo pooglądać dzidziusia, bo schował główkę za łożysko (?!) Za to siusiaka prezentował dumnie jak tatuś :-p

Wskakuję teraz do łóżeczka, bo grypa przyszla do domu i chce mnie porwać w swoje szpony. Muszę się bronić!
Dobrej nocki kwietnióweczki :tak:

reklama
bluebell ja mam ful ubranek zamówiona mata edukacyjna i łózeczko z poscielą w drodze wózek upatrzony ale to kupujemy w styczniu:-) kupuj kochana jak nie masz zagrożenia to teraz bezpiecznie jest zaopatrzyc sie w co nieco poźniej z brzuszkiem ciężko szukac i chodzic...wejdz na wątek zakupowy i zobacz ile dziewczyn juz zbiera rzeczy i daj poczytac mężowi :-) trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry