Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nio i jak tak pomysle, to wsumie ma racje.. musze chyba sie zmobilizowac i kupic te wszystkie rzeczy..
hi nio, ale i tak go kocham i wszystko mu wybaczam;-) cos mi sie wydaje, ze jest jakos nisko ulozony, bo ciagle mnie po pecherzu kopie i to bolesnie.. inna sprawa, ze gdzies od wczoraj znowu zaczely sie moje problemy z siusianiem.. potrafie i 5 razy na godzine do kibla leciec
mam nadzieje, ze synus szybko sie przekreci i przestanie mnie tak bombardowac;-)Spaczyna bardzo dziekuję Ci za odpowiedx i podanie takiego allegrowicza.Jak dostaniesz paczuszke to pochwal sie jakiej ajkosci to wszystko jest.Ja wiele rzeczy ogl.ądam ale nie moglam sie wlasnie zdecydowac na jednego sprzedawce a to tez wazne aby byl jeden koszt.Myszka, ja na allegro nie kupowałam ubranek, znaczy tylko jedno, bo tak mi się podobało, ale rzeczy typu rożek, podkłady, wkładki laktacyjne, ręcznik z kapturem, termometr, pieluchy itp kupowałam od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, tak jak szukałam to jest jeden z tańszych, a mi chodziło o to żeby w miarę wszystko kupić od jednego, bo jeden koszt przesyłki się płaci. Przesyłka została dopiero nadana, więc czekam na nią, jak dojdzie to powiem czy wszystko ok.
A ubranka to na wyprzedażach, na ciuchach, rozmiary różne, bo nigdy nie wiadomo ile wzrostu będzie miał nasz maluch, pare newborn czyli 56, pare od 0-3 mies. czyli 58, 60, 62, ale wychodzę z założenia że lepiej mieć większe.

i chyba po wczorajszej "imprezie deserowej" cukier mamy z koleżanką wysoki
i teraz sie zastanawiamy czy bedziemy musiały drugi raz to robić

Ewelyn,norma glukozy na czczo do 110,a po obciążeniu do 140.
cos mi sie brzuch napina, takze chyba Maksowi sie nie spodobaly takie "sporty" mamusi;-)