reklama

Kwiecień 2009

reklama
dziewczyny wy to biedne z tymi skurczami...ja poki co nic nie mam. Simran i ja dopingujemy wasze male wierciochy zeby byly grzeczniusie i kochaniusie i za bardzo nie dawaly sie we znaki mamusia.

Myszka, ja na allegro nie kupowałam ubranek, znaczy tylko jedno, bo tak mi się podobało, ale rzeczy typu rożek, podkłady, wkładki laktacyjne, ręcznik z kapturem, termometr, pieluchy itp kupowałam od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, tak jak szukałam to jest jeden z tańszych, a mi chodziło o to żeby w miarę wszystko kupić od jednego, bo jeden koszt przesyłki się płaci. Przesyłka została dopiero nadana, więc czekam na nią, jak dojdzie to powiem czy wszystko ok.
A ubranka to na wyprzedażach, na ciuchach, rozmiary różne, bo nigdy nie wiadomo ile wzrostu będzie miał nasz maluch, pare newborn czyli 56, pare od 0-3 mies. czyli 58, 60, 62, ale wychodzę z założenia że lepiej mieć większe.

nio, widze, ze nie tylko ja nic nie mam dla siebie kupionego.. wlasnie gadalam z moim tata przez telefon i stwierdzil, ze powinnam sobie cos na wszelki wypadek przygotowac i trzymac w torbie zapakowane.. glownie chodzilo mu o te moje zawirowania z rwa, bo roznie to moze byc:baffled: nio i jak tak pomysle, to wsumie ma racje.. musze chyba sie zmobilizowac i kupic te wszystkie rzeczy..
Madzia_Singh nasz synus ostatnio niezle daje mi sie we znaki:-D hi nio, ale i tak go kocham i wszystko mu wybaczam;-) cos mi sie wydaje, ze jest jakos nisko ulozony, bo ciagle mnie po pecherzu kopie i to bolesnie.. inna sprawa, ze gdzies od wczoraj znowu zaczely sie moje problemy z siusianiem.. potrafie i 5 razy na godzine do kibla leciec:baffled: mam nadzieje, ze synus szybko sie przekreci i przestanie mnie tak bombardowac;-)

Myszka, ja na allegro nie kupowałam ubranek, znaczy tylko jedno, bo tak mi się podobało, ale rzeczy typu rożek, podkłady, wkładki laktacyjne, ręcznik z kapturem, termometr, pieluchy itp kupowałam od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, tak jak szukałam to jest jeden z tańszych, a mi chodziło o to żeby w miarę wszystko kupić od jednego, bo jeden koszt przesyłki się płaci. Przesyłka została dopiero nadana, więc czekam na nią, jak dojdzie to powiem czy wszystko ok.
A ubranka to na wyprzedażach, na ciuchach, rozmiary różne, bo nigdy nie wiadomo ile wzrostu będzie miał nasz maluch, pare newborn czyli 56, pare od 0-3 mies. czyli 58, 60, 62, ale wychodzę z założenia że lepiej mieć większe.
Spaczyna bardzo dziekuję Ci za odpowiedx i podanie takiego allegrowicza.Jak dostaniesz paczuszke to pochwal sie jakiej ajkosci to wszystko jest.Ja wiele rzeczy ogl.ądam ale nie moglam sie wlasnie zdecydowac na jednego sprzedawce a to tez wazne aby byl jeden koszt.
malutka_zkrk_23 nie jestes sama bo ja zupelnie nic nie mam:)

Witam dzisiaj troszke później jestem ale ja sie rano wypuściłam to po 17 przyzłam do domku:-D

Wiec byłam na badaniu glukozy i czekałam tylko godzinke, usiałm pić to świństwo bez cytryny bo u nas sie nie pije z cytryną :baffled: i chyba po wczorajszej "imprezie deserowej" cukier mamy z koleżanką wysoki
ja miałam 104 a po 60 min spadł do 90 to spoko chyba a ona miała 108 a po 60 min 123 troche jej skoczyło :-D i teraz sie zastanawiamy czy bedziemy musiały drugi raz to robić:oo:

jeżeli chodzi o ubranka dla dziecka i całą reszte to ja też nic nie mam nic a nic:blink:

a te nasze chłopy to mają swój świata i tyle a ja ze swoim jestem już prawie 11 lat i różnie to była teraz np napisał mi że jak wróci z pracy po 23 to skoczy na piwo z kolegą i co mam zrobić jakieś filmy sobie zarzuce i bede oglądać.

ewelyn_m nio to super, ze jakos ci sie udalo przebrnac przez to badanie;-) z tego co pisze Gabi widze, ze wynik dobry:-)

a ja wkoncu sie zmobilizowalam i zrobilam pranie:-) wyobrazcie sobie dziewczyny, ze nawet sie rzucilam na powieszenie go.. nio i teraz czuje skutki:baffled: cos mi sie brzuch napina, takze chyba Maksowi sie nie spodobaly takie "sporty" mamusi;-)

reklama
A to pierwsze słyszę.A sama robiłam w sumie trzy razy:-D
U nas najpierw robią na czczo i jak wynik jest dobry i można bezpiecznie podać glukozę to się pije.Bo jakby ktoś miał za wysoki cukier i jeszcze dołożył,to mogłoby poważnie dzidzi zaszkodzić:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry