aniolek20k
Fanka BB :)
u mnie te skorcze tez sa czesto zwlaszcza wieczorem, ale lekarz mi powiedzial ze mam sie niemartwic zobaczymy co powie w poniedziałek:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i kupimy łózko do jej pokoju i na poczatku bede tam spała ale ona w łózeczku;-)O MaDunia jaki post
Hmm,zdaje mi się,że większość jest w miarę świeżo zakochana;-)
Mi niedługo stuknie 12 lat z jednym chłopemto może już tacy wpatrzeni w siebie nie jesteśmy
![]()
a termin mam na 20. Myślałam, że po tym co przeszliśmy w drugiej ciąży M będzie mnie na rękach nosił hahaha ale się przeliczyłam
MaDunia,mi by się nie chciało latać sto razy w nocy do drugiego pokoju
Ba,mi się nawet potem nie chciało dziecka do łóżeczka odkładać,tylko przyssał się i spaliśmy dalej.
Teraz ma swój pokój,ale jak przyjdzie w nocy,to już śpimy do rana razemA ja dopiero porządnie usypiam jak on przyjdzie i się wtuli
Ale mamy duże łóżko,zmieścimy się w 4![]()
Ale chyba wygodniej,łóżeczko obok łóżka postawić.Zresztą życie pokarze;-)
W czwartek idę na wizytę i trochę mnie martwi napinanie się brzucha. :-( Po prostu w pewnym monemcie brzuch mi twardnieje, trwa to około 30 sekund, nic nie boli. Nie mam innych negatywnych objawów, żadnych plamień. Ostatnio rozmawiałam o tym z moją ginekolożką i jeżeli dzieje się to do dwóch razy dziennie to wszystko w porządku. Tylko, że u mnie ostatnio to jest 5-8 razy dziennie. Pozy tym czuję się bardzo dobrze, tylko zaczynam się martwić, bo nie wiem czy to normalne.![]()
Podobnie jak aniolek muszę brać no spe forte 2x dziennie. Mam zakaz chodzenia
(najbardziej mnie ciągnie właśnie na i po spacerach) i nakaz leżenia, no i kontrola za 2 tygodnie. Lekarka nastraszyła mnie, że może się to skończyć przedwczesnym porodem
I teraz nie wiem czy to ona jest taka "katastroficzka" czy to naprawdę takie poważne :-(
no nic, wyniki będą w poniedziałek to się okaże czy ma rację.
niewiem czy cos zjadlam nie takiego, czy co, ale myslalam, ze mnie juz takie historie nie dopadna.. cos ostatnio mam pecha, bo ciagle cos mi dolega
kurde chyba sie poloze i pojde spac, bo kiepsko sie czuje.. mezus sie zdziwi jak nie bede jak zwykle w drzwiach na niego czekala;-)
a wszystko bedzie dobrze na noc wypijcie sobie gorące mleczko zeby sie lepiej spało, od czasu do czasu meliske i do kwietnia nam przeleci, grunt to pozytywne myślenie;-)