reklama

Kwiecień 2009

Tyle się dziś nastukałam w klawiaturę, że mam dosyć, a wyszły tego zaledwie 4 strony!!! To daje łącznie jakieś 24, gdzież do końca... :baffled:

Dobranoc kochane, życzę spokojnej nocki papa :-)

reklama
kochane musimy teraz odpoczywać i sie oszczedzac:tak:a wszystko bedzie dobrze na noc wypijcie sobie gorące mleczko zeby sie lepiej spało, od czasu do czasu meliske i do kwietnia nam przeleci, grunt to pozytywne myślenie;-)

damy rade kto inny da rade jak nie my!!!!

śpijcie spokojnie i jak najdłużej

dobranoc

buźka ;-)
masz racje.
Zobaczcie juz polowa stycznia. Luty ma 28 dni tylko i z gorki i zaraz od 1.04 pierwsze wiesci od dzieciaczkow

Kamile nie lam sie--jescze masz sopro czasu.Ja moja magisterke napisalam w maju a tez trzeba bylo sie troche naprodukowac (filologia polska-dziennne 5-letnie:nerd::confused:) dasz rade.Ja dalabym miliony zeby wrocic na studia :sorry2:
Madzia Singh masz racje ze to juz blisko-zaczynam sie bac :-(

Kamile nie lam sie--jescze masz sopro czasu.Ja moja magisterke napisalam w maju a tez trzeba bylo sie troche naprodukowac (filologia polska-dziennne 5-letnie:nerd::confused:) dasz rade.Ja dalabym miliony zeby wrocic na studia :sorry2:
Madzia Singh masz racje ze to juz blisko-zaczynam sie bac :-(
kobieto bez strachu....pomysl ze juz za pare tyg bedziesz sciskala malenka istotke

aaa wlasnie przeczytalam cos fajnego w gazetce dla mamus z cyklu "Mity"

Z BRZUCHEM WYDAJESZ SIE PARTNEROWI NIEATRAKCYJNA

NIEPRAWDA!!!!!!!!!!!

Facet, na szczescie ma tak skonstruowaną psychikę, że kobieta, która nosi w brzuszku jego dziecko, wydaje mu sie najpiękniejsza na świecie. Nie dziwcie się wiec jesli nawet w 9 miesiacu oni beda wciaz nalegali na sex. To jest dla was dowodem, ze wciaz im sie podobacie mimo piłki sprzodu. To my kobiety zazwyczaj narzekamy na swoj wyglad, stale rosnacy brzuch, opuchniete nogi itp.

Mam rade - ZAMIAST W LUSTRACH, PRZEGLADAJMY SIE W OCZACH NASZYCH MĘŻCZYZN!!!!!!!!!!!

Madzia jak najbardziej sie z Toba zgadzam!!! moj M. stwierdzil ostatno ze jescze nigdy nie mialam tal pieknej cery i lsniacej skory bla bla bla...i ze go krece bardziej niz kiedys :confused::baffled::-p
popatrzylam na niego jak na wariata mylac ze mu przejdzie ale im wiekszy moj brzuch tym on ma np coraz czestsza ochote na przytulanko:sorry2:

Madzia jak najbardziej sie z Toba zgadzam!!! moj M. stwierdzil ostatno ze jescze nigdy nie mialam tal pieknej cery i lsniacej skory bla bla bla...i ze go krece bardziej niz kiedys :confused::baffled::-p
popatrzylam na niego jak na wariata mylac ze mu przejdzie ale im wiekszy moj brzuch tym on ma np coraz czestsza ochote na przytulanko:sorry2:
hehehhe znam to...:-):-):-):-):-) Moj tez jakis sie rozochocony zrobil hehehe....

Witam.

Z tą ciązą "we dwoje" to się całkowicie zgadzam!!
W pierwszej ciąży mój m był bardziej zmierzły niż ja :rofl2: tył razem ze mną i zachcianki też miał :tak:
Teraz to jakiś czepliwy się zrobił, zmierzły i okropnie drażliwy- zupełnie jak ja :-p

Witam. Właśnie stanęłam na wagę- 12, 5 kg do przodu:-)- przed świętami było 10 kg:-D Jest ok bo raczej do 25 kg( jak poprzednio) już nie dobije:tak:
Dziewczynki czy macie już foteliki samochodowe - bez tego nie oddadzą dzidzi ze szpitala. Chciałabym móc nosić synusia w tym też po domu i nie wiem jaki wybrać:baffled:

dzien dobry kobietki :-)

jestyem po sniadanku i trzeba sie wybrac po wyniki, wiem juz ze dobre mam bo dzwonila do mnie Pani analityk (kolezanka mamy) takze jade tylko odebrac.
Co do nosidelek to juz mam..
Nosidelko ktore wstawia sie w taki uchwyt i staje sie fotelikiem :-)
wklejalam w galerii :-)

reklama
Madzia swięta racja...

kochane dzis mam z moją niunią studnówkę!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
stawiam wirtualnego piccolo!

własniew stałam i robie sniadanko...wczoraj aktywny dzionek-ale pozytywny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry