Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz racje.kochane musimy teraz odpoczywać i sie oszczedzaca wszystko bedzie dobrze na noc wypijcie sobie gorące mleczko zeby sie lepiej spało, od czasu do czasu meliske i do kwietnia nam przeleci, grunt to pozytywne myślenie;-)
damy rade kto inny da rade jak nie my!!!!
śpijcie spokojnie i jak najdłużej
dobranoc
buźka ;-)

) dasz rade.Ja dalabym miliony zeby wrocic na studia 
kobieto bez strachu....pomysl ze juz za pare tyg bedziesz sciskala malenka istotkeKamile nie lam sie--jescze masz sopro czasu.Ja moja magisterke napisalam w maju a tez trzeba bylo sie troche naprodukowac (filologia polska-dziennne 5-letnie) dasz rade.Ja dalabym miliony zeby wrocic na studia
Madzia Singh masz racje ze to juz blisko-zaczynam sie bac :-(

hehehhe znam to...:-):-):-):-):-) Moj tez jakis sie rozochocony zrobil hehehe....Madzia jak najbardziej sie z Toba zgadzam!!! moj M. stwierdzil ostatno ze jescze nigdy nie mialam tal pieknej cery i lsniacej skory bla bla bla...i ze go krece bardziej niz kiedys![]()
popatrzylam na niego jak na wariata mylac ze mu przejdzie ale im wiekszy moj brzuch tym on ma np coraz czestsza ochote na przytulanko![]()
Jest ok bo raczej do 25 kg( jak poprzednio) już nie dobije