Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY TRZECI - łomatulu ale jestem oplatana pepowinka, ale spoko..spoko... wszystko jest w najlepszym porządku. Troszke dziwnie to wyglada ale mam mało miejsca i najwygodniej jest mi jak się zwijam w kłębek
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY CZWARTY - Ważę tyle co dwie torebki cukru, i ciągle rosnę:-) Codziennie przybywają mi prawie 3 dekagramy. To bardzo dużo. Do porodu zostało niewiele czasu wiec musze szybko przytyć zeby być duza i silna! Bardzo szybko rosna mi paznokcie i zaraz po porodzie mamusia bedzie musiała mi je obciąć żebym się nie podrapała
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY PIĄTY - mama ma już bardzo duży brzuszek- ustła prawie 12 kg, chociaż ja ważę tylko 2500 gram hihihi. Troszke mamusi jest ciężko, a zasznurowanie butów to dla niej prawie sport ekstremalny
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY SZÓSTY - Mam już 48 cm i ważę 3000 gram. Czy wiecie ze od chwili poczęcia powiększyłam się 11 milionów razy? niesamowite- prawda? To juz naprawdę niedługo!
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY SIÓDMY - dziś mama spakowała juz się do szpitala, bo moge się urodzić w każdej chwili!
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY ÓŚMY - No i lada dzień będę sie musiała rozstać z dotychczasowym mieszkankiem
Czaka na mnie nowe- większe i jasniejsze
Jestem pulchna i rózowa jak prawdziwy noworodek. Mam juz sporo tłuszczu i nadal rosnę. Jejku jestem troszke przerazona :-( Jak ja sie wydosane z brzuszka mamy, ale jestem pewna ze moja mamusia napewno mi w tym pomoże:0
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY DZIEWIĄTY- Wielki Finał...
Oto jestem!
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY CZWARTY - Ważę tyle co dwie torebki cukru, i ciągle rosnę:-) Codziennie przybywają mi prawie 3 dekagramy. To bardzo dużo. Do porodu zostało niewiele czasu wiec musze szybko przytyć zeby być duza i silna! Bardzo szybko rosna mi paznokcie i zaraz po porodzie mamusia bedzie musiała mi je obciąć żebym się nie podrapała
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY PIĄTY - mama ma już bardzo duży brzuszek- ustła prawie 12 kg, chociaż ja ważę tylko 2500 gram hihihi. Troszke mamusi jest ciężko, a zasznurowanie butów to dla niej prawie sport ekstremalny
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY SZÓSTY - Mam już 48 cm i ważę 3000 gram. Czy wiecie ze od chwili poczęcia powiększyłam się 11 milionów razy? niesamowite- prawda? To juz naprawdę niedługo!
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY SIÓDMY - dziś mama spakowała juz się do szpitala, bo moge się urodzić w każdej chwili!
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY ÓŚMY - No i lada dzień będę sie musiała rozstać z dotychczasowym mieszkankiem
TYDZIEŃ TRZYDZIESTY DZIEWIĄTY- Wielki Finał...
Oto jestem!

przeszlo mi jak sobie przypomnialam, ze kupilismy lody czekoladowe i wtedy do moich raczek sila naszla
hi hi oczywiscie najadlam sie lodami i teraz nie mam ochoty na obiadek.. a dzisiaj w planie nalesniki;-) bubasek zrobila mi wczoraj smaka i bedziemy pozniej nalesniki robic:-)
niesamowite!!! dlatego czasem zaluje ze tak malo ludzi jak Owsiak.Dlaczego ksieza ktorzy chodza po kolendzie nie oddaja calej tej kasy na WOSP.
chyba wysle zaraz M. do sklepu...choc po wczorajszym dniu moglabym troche przystopowac bo przysiegam ze caaaly dzien cos zulam