reklama

Kwiecień 2009

Hej,a ja mam w domu chorego chłopa.Chory chłop znaczy zły,trzymajcie kciuki,żebym go dziś nie zabiła (bo mi to na szyjkę może zaszkodzić,tylko dlatego).:crazy:
Szwedka,jak tam?
Koga,hahaha z dwójką trzeba będzie więcej jajek i mąki:-D
Ja myślę,że za długo w takiej chuście to też źle.Chodzi mi głównie o takie sytuacje w pierwszym okresie,jedno chce cyca,a drugiemu trzeba tyłek wytrzeć:-p
Takie paczki,z poradnikami,małymi pampersami,próbkami kosmetyków to u mnie u gina w poczekalni są,jak ktoś chce.Raz sobie wzięłam na początku.:tak:Są różne na różne etapy ciąży itp.Raz z babkami przeglądałyśmy zawartość wszystkich (duży karton,a to są reklamówki z gadżetami),bo jeden rodzaj paczek miał wodę mineralną,a nam sie pić chciało:-D W szpitalu po porodzie też dawali takie pudełko próbek i najlepszy jest taki malutki sudokrem,akurat na spacery potem:blink:
Miłego dnia.
Ja na WOŚP nie idę,ale zaraz coś kupię na aukcjach.Widziałam właśnie chustę kółkową:tak:
Na razie.pa.

reklama
Gabi to ja trzymam za was kciuki, zebyscie sie nie pozabijali;-) chory chlop w domu to tak jakbys miala kolejne dziecko:-) hi hi
a my na WOŚP pewnie sie wybierzemy, bo jak co roku niedaleko nas bedzie koncert.. nawet niewiemy kto bedzie gral, ale pojdziemy pomoz dziciaczkom:-):-):-)

Hej Gabi wiem co to znaczy chory chłop w domku bo niedawno to przerabiałm:no: ale jakoś dałam radę.
Co do WOŚP to dziś o 16 nasza córka występuje ze swoją grupą, więc pojedziemy po serduszko, wesprzemy akcję i porobimy Tusi zdjęcia:tak:
Co do spania na brzuchu, ja też czasem się tak budzę ale Zuzik kopie jak szalony więc chyba nic Jej nie jest:-)
A jeśli chodzi o kremy to faktycznie sudokrem jest super- już raz go przerabiałam i sprawdził się w 100%;-)
Wczoraj wybrałam się z Mężem na zakupy zmieniliśmy opcję co do wózka i zamówiłam sobie parę rzeczy.
Pozdrawiam

Siema..

witajcie..podczutye was ale jakos nie mam weny na pisanie u nas pooda paskudna wieje i leje...moze dlatego
pomalutku zaberam sie za kompletowanie wszystkiego dla mlodej...

i widze ze temat paczuszek z probkami
Gabi ja chcialabym taki maluski sudocrem.bo tu nie ma raczej...wiec jakbys mogla mi takie probeczki zalatwc to z checia..za wysylke do mnie zaplace...
hmm..w sumie t wszystkie takie maluskie probeczki przydalby se..bo z tego co pamietam t tam tez bpanthen jest tez taki maluski

Załączniki

• images111.jpg
    images111.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 58
Hej dziewczyny! Właśnie zwlokłam się z wyrka - to już jest istne legowisko:tak:. Boję się jakoś odważniej ruszać, żeby nie było powtórki z wczorajszego dnia. Chyba zacznę brać no-spę codziennie, bo dość często brzuch mi się napina.
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Bardzo mi się zrobiło przyjemnie, bo kto inny lepiej mnie zrozumie w tej sytuacji jak nie Wy. Dzięki!!!!!
Bubasku - wybierz się na ten film :"Ile kosztuje koń trojański" - moja siostra była i mówiła, że świetny.
W kwestii rodzeństwa - to ja mam starszego brata oraz dwóch młodszych i siostrę. Jest nas mała gromadka :tak:

Hej dziewczynki!

Śliczne słoneczko świeci, więc trzeba iść na spacerek, albo przynajmniej otworzyć okienko :)

Mój M. ostatnio wpadł na genialny pomysł, zeby nie używać samochodu. Szkoda, że tylko wtedy, kiedy ja chcę gdzieś jechać, np. dzisiaj do babcinego lasu na spacer :baffled:
Zapierniczę mu kluczyki i sobie pojadę, a on sam niech buja sie pociągiem, w końcu to 3 trymestr, jakieś przywileje mi się nalezą :-p

malutka - ja wiecznie śpię na brzuchu i nic na to nie potrafię poradzić, a dzidziuś bryka cały czas, więc nic mu nie jest :sorry2:

Kamile85 o tak jakies przywileje nam sie naleza, wiec sie nie daj i bierz kluczyki;-) a jesli chodzi o to spanie na brzuchu to mi sie to wczesniej nie zdarzalo:baffled: teraz czuje, ze cos mnie kuje w brzuchu tylko jeszcze niebardzo wiem co to jest:-( Maksik dzisiaj jakis spokojny, bo zawsze rano mnie bombardowal niezla seria, a dzisiaj cos grzeczny:-( niby puknal raz i to niesmialo, ale tylko dlatego, ze wytrzepalam brzuchem na prawo i lewo.. nio nic zobaczymy jak to bedzie dalej..

reklama
u mnie sloneczko swieci prosto w okno i az tak przyjemnie:-)
co do tech reklamowek dla ciezarnych u mnie w przychodni tez stoi caly karton i mozna sobie brac:-)
Didi jak tam podroz poslubna??
Szwedka od tego jestesmy zeby sie wspierac:-)

chociaz to niedziela to zmobilizowalam siebie i Julke i robimy male pozadki w jej pokoju bo juz niewiedzialam gdzie co lezy, a i tak wiem ze ja posprzatam a wieczorem ona znowu zrobi bajzer bo tak jest zawsze, musi byc poukladane tak jak ona chce, potworek maly, a dzis w nocy znaczy sie o 6 przyszla do naszej sypialni i jak mi przylozyla lalka w glowe to az gwiazdy zobaczylam "mama dzie moj nososozec, oddawaj mi go" normalnie terrorysta mi rosnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry