reklama

Kwiecień 2009

Po beznadziejnie minionym dniu zaczynam doglądać promyczków. Na szczęście skurcze i plamienie ustały, ale dalej jestem spięta. Mój M by rozładować sytuację zamówił pizzę na wieczór. Byle jutrzejszy dzień był lepszy czego i wam życzę.
Dobrej Nocki

reklama
Po beznadziejnie minionym dniu zaczynam doglądać promyczków. Na szczęście skurcze i plamienie ustały, ale dalej jestem spięta. Mój M by rozładować sytuację zamówił pizzę na wieczór. Byle jutrzejszy dzień był lepszy czego i wam życzę.
Dobrej Nocki
trzymaj się dzielnie kochana, na pewno teraz już będzie coraz lepiej.
Ja krwawiłam w 1 trymestrze i musiałam leżeć na lekach... teraz jest ODPUKAĆ dobrze :-)
u Ciebie też na pewno wszystko będzie w porządku :-)
Wcinajcie pizze i udanej nocy :-)

A ja zakradnę się po płatki bo się coś chce jeszcze wszamać :-D

Bluebel cieszę się, że mamy razem studnówkę!mi cos suwaczek nawala -ale dzis równiutko z górki na pazurki hihi

ja dziws cudny dzionek miałam-zabiegana ale szczęsliwa:-)

dziękuje za gratulacje....jest mi bardzo bardzo miło!

szwedka dobrze, że promyczki sie pojawiają-dbaj bardzo o siebie...

Hej dziewczyny!!! witam w niedzielny poranek :-)

Szwedka daj znać jak minęła nocka....?? Mam nadzieję, że się dobrze wyspałaś i już wszystko jest OK. :tak:

A ja wczoraj kupiłam w końcu coś dla syneczka ( potem może wstawię foto jak będę miała wenę :-p) i otrzymałam w prezencie taka mała paczuszkę od takiej organizacji w Holandii "młode rodziny" i była w niej butelka Avent, smoczek, chusteczki do pupki niemowlaczka w takim fajnym pudełeczku, cos tam do kąpieli i dwa pampersy newborn :laugh2:
Oj dziewczyny nawet nie wiecie ile mi to sprawilo radosci, bo moj mężuś oglądał te pampersy jakby pierwszy raz w życiu widział. :rofl2:

Dzis zabieram się za zrobienie porządnej listy wyprawkowej i juz nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy na zakupy

Aha i teraz zabieram sięza czytanie tego, co tam nabazgrałyście, bo kurcze nie miałam czasu wczoraj nawet usiasc przy kompie :tak:

Miłego poranka!!

witam dziewczyny sie z ranka:)
Szwedka mam nadzieje ze lepiej juz jest, najwazniejsze to pozytywne myslenie i sie niezalamuj:-)
Jesli chodzi o rodzenstwo to jeden brat jest 2,5roku mlodszy(mamy ze soba swietny kontakt i jak sie urodzil to ponoc bylam strasznie opiekuncza, mam nadzieje ze Julka tez taka bedzie dla swojego braciszka) a drugi 11lat mlodszy(hihi koga ja Kamila tez paslam swinstwami i patrzylam jak reagowac bedzie).
a jesli chodzi o chuste to tez mam w planie nabyc, przy Julce mialam nosidelko jak takie od 3mies. i super sie sprawdzilo teraz przyda sie cos od poczatku:-)
dzis w planach mam sie poobijac potem przyjezdza kuzyn z zona i corka wiec zapowiada sie milo:)
zycze udanego dzionka:-)

witam niedzielnie :-)
a nas znajomi namawiaja na kino - ile wazy kon trojanski. Nie wiem czy mam ochote to ogladac :-D
poki co jeszcze sie wyleguje, ale pewnie nie dlugo bo juz ssac mnie zaczyna moja mala kochana pijaweczka :-D
milego dnia Dwupaczki :-)

Dzień dobry wszystkim:-)

Dziś gra Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy:-) więc już zaczynam wysyłać smski i z pewnością wybierzemy się po serduszko, wesprzeć jakąś puszeczkę:-):-):-)

Jeśli chodzi o rodzeństwo to ja mam siostre 10 lat starszą i brata 11 lat starszego, więc byłam taką niespodzianką po latach i rodzeństwo się mną opiekowało, ciekawe czy też na mnie coś eksperymentowali, hihi:-D

U mnie remont już na finiszu, zostały futryny i drzwi do pomalowania, no i do jednych musimy wstawić szyby, bo kupiłam takie surowe bez szyb a teraz szukamy szklarza z jakimiś fajnymi kolorowymi szybkami:tak:

Szwedka odezwj się, jak dziś samopoczucie???

Miłego dnia

reklama
witam sie w niedzielny sloneczny poranek:-)
ja niedawno sie obudzilam i jestem przerazona:baffled: chodzi o to, ze obudzilam sie na brzuchu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zastanawiam sie jak wogule udalo mi sie tak spac, bo juz na poczatku ciazy cos mnie gniotlo i zrezygnowalam z tej pozycji do spania.. mam nadzieje, ze nic synusiowi nie zrobilam:-(
-Szwedka- mam nadzieje, ze dzisiaj juz jest lepiej;-) ale uwazaj na siebie.. nie ma co teraz ryzykowac..
aha83 my kiedysbedac w hipermarkecia na zakupach tez dostalismy takie mini pampersy i tez oboje ogladalismy ze zdumieniem:-) hi hi a jaka radosc nam to sprawilo, jak zaczelismy kombinowac jak sie maluszka ubiera w takie cudo:-D hi hi
zycze wam milej niedzieli, u nas sloneczko swieci, wiec pewnie tez bedzie milo, bo moze na jakis spacerek sie wybierzemy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry