reklama

Kwiecień 2009

reklama
nadii1 nio to trzymamy kciuki, aby wszystko poszlo ok na badaniach;-) niech dzidzia da sie ogladnac i zbadac z gory na dol:-)
Ma_Dunia uwazaj przy tym malowaniu.. ja jak mielismy remont u nas tez chcialam pomoc troche mezowi i wzielam sie za pedzel i malowalam taki pasek na wysokosci moich rak, zebym nie musiala siegac wysoko, ani sie schylac.. na drugi dzien brzuch mnie bolal i napinal sie.. wiec uwazaj, skoro masz z tym problem..

Ma_Dunia a co malujesz?na jeden kolor czy cos specjalnego?
Maluję pokój dla synka i jedna ściana będzie kolorowa z dużym drzewem, liśćmi i ptakami.
Tylko jakoś, przez mój dołujący nastrój, trudno mi się za to zabrać. :dry: No i kupiłam farba, ale jakoś na 100% nie jestem przekonana czy to jest to co chcę.
Mam nadzieję, że jutro jak spojrzę świeżym okiem, będzie lepiej. :cool2:

Ma_Dunia uwazaj przy tym malowaniu.. ja jak mielismy remont u nas tez chcialam pomoc troche mezowi i wzielam sie za pedzel i malowalam taki pasek na wysokosci moich rak, zebym nie musiala siegac wysoko, ani sie schylac.. na drugi dzien brzuch mnie bolal i napinal sie.. wiec uwazaj, skoro masz z tym problem..
Wiem, że muszę uważać. :zawstydzona/y:
Na szczęście jestem obłożona fachowym sprzętem ułatwiającym pracę. Pracę też rozłożyłam kilka dni, nie muszę się spieszyć. Dziś mam nadzieję zrobić szkic na ścianie i tło, bo w sobotę lub poniedziałek, jak postawimy meble, nie dostanę się do jdnego narożnika. Detale mogę malować nawet do marca. ;-)

wiesz cudna sprawa taki malunek...szkoda, że ja nie mam zdolnosci...ale może poproszę koleżanke plastyczkę może mi też cos ciekawego wymysli...:-)taki pokój dla dziecka to orginale przywitanie maluszka i dodanie kolorków do pokoju:-)

czesc babki,
jesli chodzi o kwiecien to 1. sa imininy mojej mamy (Grazyna) a 23. mojej przyjaciolki-Ilony ktora bedzie mama chrzestna juniorka (to takze imieniny Wojciecha a tak ma na imie moj ojciec ale on nawet nie wie ze jestem w ciazy wiec go to nie dotyczy),potem w maju urodzinki mojego M. ale w ta date chyba sie nie wstrzelimy :no:
u mnie dzis tez lekarze i szpitale-jade z M. na tomografie komp. bo jest chory ale nie wiadomo na co :-(.Spirometria wychodzi fatalna ale pulmonolog uwaza ze to nie jest astma (mimo ze od czerwca leczy go pulmicortem :zawstydzona/y:)juz sama nie wiem gdzie z tym pojsc :confused: Poza tym jest przeziebiony i zdycha...
W czerwcu mial straszny atak dusznosci-jechalismy na sygnale karetka do szpitala-nigdy w zyciu sie tak nie balam.....I w tym szpitalu stwierdzono astme ---oj z reszta nie bede Was zameczac moimi historiami.Mam nadzieje ze junior nie odziedziczy tego po nim (ja po mojej matce niby nie odziedziczylam).No nic spadam na razie ale na pewno zajrze jeszcze
buzki

U nas tatuś malował.A naklejonego ma Noddego w samochodzie,Misie koala w samolocie,Listonosza Pata jak sobie idzie,Lokomotywę Tomka.I ukochane nietoperze oczywiście i jeszcze jakieś zwierzątka.
Nie mogłam znaleźć takich naklejek jakie chciał i dużych.Więc są fotki z książeczek,wydrukowane własnoręcznie na samoprzylepnym papierze i wycięte.Takie jak trzeba i kilka stów taniej:tak:

reklama
bardzo fajne są malunki dla maluszków. W ogóle uważam ze dzieciaczka specjalnie wystrojony pokój to świetna sprawa. Ja nie będę miała jednak takiej możliwości :-(m bo wynajmujemy mieszkanko i nie mogę wymalować ścian, ale zawsze mogę coś przypiąć nie ?? Poszukam jakiś naklejek co by nie zostawiły po sobie śladu na ścianie a umiliły memu synkowi jego przestrzeń.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry