Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam rodzic w Niemczech, gdzie tez obecnie mieszkam, ale okazalo sie ze musimy z moim mezem troszke wczesniej wyjechac
i strasznie sie boje!!!Tu mialam miec cesarke na zyczenie i to tu jest darmowe a slyszalam ze w Polsce albo jak jestes zagrozona, albo jak zaplacisz??Ile to tam kosztuje??No i czy podaja ta szczypionke zeby nie bolalo??tu to sie nazywa PDA tam chyba tez?musze wiedziec o co poprosic

mezus spi po pracy, szkoda mi go budzic, bo choruszek jest.. wsumie mielismy do weta jechac, ale teraz to i tak juz chyba nic nie zalatwimy, a moze jak wstanie namowie go na lekarza.. ja wsumie tez sie nienajlepiej czuje, ale poki co az tak zle nie jest.. oprocz mdlosci i stanu podgoraczkowego to nic mi nie jest.. nio zobaczymy co to bedzie, ja mam tylko nadzieje, ze obojga nas nie rozlozy..
:-)
, buziaki miłego dniaTo zupełnie jak u mnie. :-) Synek będzie prawdopodobnie Baranem, będę miała dwa uparciuchy w domu (choć mój M to jakiś nietypowy BaranMój mąż jest Baranem![]()
). Ja jestem Koziorożcem i też jak czasem na coś się uprę to koniec. W naszym domu będą same rogacze, nawet pies to Byk. 
Czuję się dobrze, oprócz napinania się brzucha na nic nie mogę narzekać, ale zawsze jak zbliża się kontrola to w głowie zaczyna mi się kotłować czy na pewno wszystko jest w porządku. Nazbierało się też kilka pytań. Na dokładkę przed wizytą robię test na tolerancję glukozy. Mam nadzieję, że wyniki będą w porządku.