reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Nenius,możesz ambrosol,pytałam się gina.:tak:I kurujcie się,bo się Was jakoś te choróbska przyczepiły strasznie.
Kamile,a Ty sobie tantum verde możesz psikać.
U nas tak było na jesieni,ale zrezygnowaliśmy dlatego z przedszkola.
Dzięki za słowa uznania dla mojego łobuza.To prawda jest kochany i niesamowity:-D Niedługo też będziecie miały takie pociechy.:tak:

reklama
I ja sie z wami witam!!

U mnie wszystko ok, nawet sie wyspałam, byłam na spacerku z psem i już po śniadanku ;-):-)

nic zmykam muszę sie zmierzyć ze swoją kuchnią i tymi garami :szok:

udanych wizyt życze!!!!!

miłego dzionka;-)

WOW nie ma to jak nadrobienie tego co napisałyście...

szczesliwa ona mi to pamięta tak długo bo w rezultacie jest z tym chłopakiem do tej pory i się do niego do anglii wyprowadziła

Ja dzisiaj już mogę jeść (wczoraj mnie strasznie muliło i na nic nie miałam ochoty) zaraz wieszam pranie i do sklepu po produkty na obiadek. Dziś zamówiona przez męża ogórkowa a na kolację sałatka grecka :D
...muszę jeszcze nadrobić resztę wątków :D

Czesc Laseczki:cool2: u nas chyba znowu bedzie snieg sypal...ale pieknie sie tak obudzic, spojrzec przez okno, a tu sie sarenki niemalze pod oknem pasa:tak:
A Wy chorobki biedne uwazajcie na siebie, wcinac duzo owocow i warzyw, pic ladnie soczki rozne, olac herbaty, kawy i inne takie, i damy rade:tak:
Auliya u nas tez dzisiaj salatka grecka;-)

Milego dnia:)

U nas śnieg nadal sypie, ale temperatura na + 2 stopnie :( więc nie wieadomo jak długo postoi.
Ja sie zabrałam za gotowanie rosołku, bo tak ostatnio o nim pisałyście, że nie wytrzymałam.

Ma_dunia powodzenia na wizycie!

Ostatnia edycja:
widzę że większość bierze jakieś choróbsko mnie i córcie niestety też:-( wczoraj wszystko ok a dziś od rana mnie gardło i katarek a córcia coś ma stan podgorączkowy i kaszle. Ale mam nadzieje że sie nie rozłożymy. Na gardełko też polecam tantum verde.

ja sie ciesze bo Julce dalam paracetamol i niema sladu po goraczce, kataru ani kaszlu niema wiec moze to taka chwilowa byla zobaczymy za pare godzin
a ja mam na obiadek dzis krupniczek i krokieciki z farszem na pierogi ruskie bo mloda sobie uwidziala wiec robie:-D a na kolacje chyba pizze zrobie tak za mna chodzi od kilku dni:-)

Ma_dunia trzymam kciuki za wizyte, daj znac jak juz bedziesz po:-)

czesc dwupaczki

bylam w sklepie i pare razy malo nie upadlam tak slisko - pieprze nie wychodze nigdzie !

ide niamku robic, pozniej musze doczytac co naskrobalyscie
milego dnia :-)

reklama
Witajcie dziewczynki.
Tak czytam o waszych pociechach. Ciekawa jestem jaki będzie mój synek. Czy będzie spał nocami czy nie. Och.. Już się doczekać go nie mogę. :-)
U mnie dziś jest pięknie. Słonko mi świeci za okienkiem tak ze monitor słabo widzę.
Poczekam aż mężuś wstanie ( bo biedaczek nocki pracuje i potem odsypia do południa) i będę pędzić na zakupy.

Do góry