Hej dziewczynki:-)
U mnie pgoda za oknem nie za ciekawa bo jest pochmurno i tak nie milo patrzec.Fajnie sie patrzy jak slonko świeci
U mnie dziś wsawanie bez problemu,wyspałam się i uz mam przygotowany obiadek i zlozone pranie.Dziewczyny czy Wy te usg 3d robiłyscie prywatnie czy u Waszych ginekologów do których chodzicie??
Choruszki trzymajcie się bardzo cieplutko-gorąca herbatka z cytrynka,herbatka z malin i owoce
U mnie pgoda za oknem nie za ciekawa bo jest pochmurno i tak nie milo patrzec.Fajnie sie patrzy jak slonko świeci

U mnie dziś wsawanie bez problemu,wyspałam się i uz mam przygotowany obiadek i zlozone pranie.Dziewczyny czy Wy te usg 3d robiłyscie prywatnie czy u Waszych ginekologów do których chodzicie??
Choruszki trzymajcie się bardzo cieplutko-gorąca herbatka z cytrynka,herbatka z malin i owoce
hihi od rana nie zajrzalam, a tu tyle juz napisane..
za to u weta dostala jakies kropelki na kark i mam zakaz "kolegowania" sie z nia przez 3 dni.. ciekawe jak wytrzymam
mam nadzieje, ze nie zapomne o tym, poki co sie pilnuje;-)
mam nadzieje ze mi nie zaszkodza..
Nic tak na mnie nie działa dobrze jak "puszek okruszek" polecam:-)
. Nie wiem jak to się skończy, ale póki co perspektywy obiadowe straszne. Dopiero chyba dojdę do kuchni za kilka godzin, to może sobie jakąś zupkę ugotuję...