Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie niestety z wami żegnam i powiem tylko tyle, że na zachodzie zostalam potraktowana jak smiec dlatego niestety juz nie moge zaliczyc sie do waszego grona
Witam wszystkie kwietniowe Mamuśki![]()
Jutro mam pierwsza wizyte u ginekologa i bardzo się denerwuję. Ciągle wkręcam sobie jakieś dziwne rzeczy i bardzo bym chciała już wszytko wiedzieć. Licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki jutro wypada 6 tydzień i 2dzień mojego maleństwa, natomiast wg kalkulatora poród przypada na 23 kwietnia.Realnie licząc tzn od dnia zapłodnienia wydaje mi się że jest to 4 tydz. Myślicie że usg już coś wykaze? Bardzo bym chciała już zobaczyć moją Fasolkę i usłyszeć bicie serduszka.

W końcu przeczytałam wszystkie zaległe stronki![]()
mi gin kazał zamiast foliku brać feminatal N - witaminki z kwasem foliowym, i je zajadam. Myślałam że żyganko w ciąży mnie ominiea jednak mnie dopadło wczoraj w nocy no i dziś rano jak tylko wstałam z łóżeczka
- ale da się wytrzymać..heh co do tego nieszczęsnego żurku to ja też gotowałam przedwczoraj mężusiowi ale nawet samo gotowanie przyprawiało mnie o poważne mdłości blee
skończyło się na tym że moje mdłości źle wpłynęły na apetyt mężusia i wszystko zjadł piesek heh:-)
Sylwia-m jak najwięcej wypoczywaj i leż..bądź dobrej myśli
hej dziewczyny jestem taka szczęśliwa jak wy wszystkie pare dni temu zobaczyłam dwie kreseczki byłam też juz u lekarza nie znam dokładnej daty porodu ale z moich obliczeń to cos około 23 kwiecień
Dziusia a co Ty o tej godzinie w pracy robisz?