reklama

Kwiecień 2009

Ja mam termin wizyty na 27.01. Jak pisałam parę dni wcześniej o bolącym brzuchu, tak dalej boli, więc zadzwoniłam dzisiaj do gina i kazała mi łyknąć no spe i jak jutro dalej bedzie bolało to jutro pewnie będzie wizyta. Kolorowych snów kwietnióweczki.

reklama
nio i ja znow sama zostalam w domku i pewnie nudzic sie bede:-( mezus pojechal do pracy, czyli czeka mnie pora nudow:dry: ostatnio spac nie moge do pozna, a potem rano sie zrywam jak on wraca.. dzis np moim psom cos sie popieprzylo i zaczely strasznie szczekac o 5.30.. myslalam, ze mezus z pracy wraca, zwleklam sie z lozka i usiadlam na przedpokoju w komitecie powitalnym.. siedze tak chyba z 10 minut, a jego nie ma.. wkoncu wstalam poszlam do pokoju zobaczyc na godz, a tu sie okazalo, ze psy mnie w konia zrobily i mezus bedzie dopiero za pol godz:wściekła/y: jak wrocil i mu to opowiedzialam, wiecie jak sie ze mnie smial:sorry2:
nio a udalo mi sie go wyciagnac na poczte po ta paczke i okazalo sie, ze to nasz szlafroczek przyszedl:-) cieszylam sie jak male dziecko, mimo, ze przz najblizszy rok nam sie nie przyda:-) nio, ale juz mamy na zas jak cos:tak:

Malutka ja też siedzę sama w domku bo moj narzeczony w pracy siedzi do 23:-(
i tez się nudzę strasznie, skaczę po internecie ale to też już mnie nudzi...:dry:dobra akcja z pieskami:tak: jutro już będę miała moje buciki ślubne które zamówiłam w necie, nie moge się doczekac kiedy je zobaczę:-) to już za miesiąc.......:happy2::happy2:

ada1989 nio ja praktycznie od sierpnia po 8 godz siedze sama w domu i neta to mam troche dosc;-)tyle co na bb jeszcze wlaze nalogowo, ale reszta juz mnie znudzila:dry: a od bb to sie uzaleznilam, bo po 100 razy dziennie potrafie wlazic i sprawdzac jak czas mi na to pozwala.. nio a jesli chodzi o buciki slubne to mozesz sie nimi pochwalic nam wszystkim jutro jak przyjda na watku zakupowym:tak: chetnie obejrzymy.. te co po slubie przypomna sobie jak to fajnie bylo w takich bucikach smigac, a te ktore na slub czekaja moze sobie cos podpatrza:-D hi hi

ja tez powoli sie uzalezniam od bb:tak: tak to jeszcze tylko od czasu do czasu na nk wejde i to wszystko;-) a co do bucikow to moge juz pokazac, mam zdjątko z neta;-)nie sa jakies wystrzalowe, ale niesety jak ma sie duza stope i jest sie wysokim to nie ma za duzego wyboru:dry: te jednak byly najladniejsze
0003596mini.jpg

Czasami zazdroszcze slubow koscielnych...my jestesmy po cywilnym, ale czarne szpilki znalezc to tez nie jest latwa sprawa wbrew pozorom;-)
Sylvii mnie do nospy polecil jeszcze herbarke mietowa, ale moze ze wzgledu na problemy z przemiana materii...
Gabi wybij sobie z glowy szpital, bez Ciebie byloby tu strasznie pusto, wiec wszystko jasne:cool2:

A ja wlasnie wyczytalam z mojego USG, ze mam lozysko na przedniej scianie macicy - ciekawe, czy to to samo, co przodujace...
Buzka i slodkich snow Laseczki:cool2:

reklama
A ja wlasnie wyczytalam z mojego USG, ze mam lozysko na przedniej scianie macicy - ciekawe, czy to to samo, co przodujace...
Buzka i slodkich snow Laseczki:cool2:

Z tego co sie orientuję to nie to samo. Łożysko przodujące jest wtedy gdy zakrywa ono ujście szyjki macicy i poród przez pochwę jest niemożliwy- stosuje się wtedy cesarskie cięcie:)
Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry