Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio spac nie moge do pozna, a potem rano sie zrywam jak on wraca.. dzis np moim psom cos sie popieprzylo i zaczely strasznie szczekac o 5.30.. myslalam, ze mezus z pracy wraca, zwleklam sie z lozka i usiadlam na przedpokoju w komitecie powitalnym.. siedze tak chyba z 10 minut, a jego nie ma.. wkoncu wstalam poszlam do pokoju zobaczyc na godz, a tu sie okazalo, ze psy mnie w konia zrobily i mezus bedzie dopiero za pol godz
jak wrocil i mu to opowiedzialam, wiecie jak sie ze mnie smial

dobra akcja z pieskami
jutro już będę miała moje buciki ślubne które zamówiłam w necie, nie moge się doczekac kiedy je zobaczę:-) to już za miesiąc.......

a od bb to sie uzaleznilam, bo po 100 razy dziennie potrafie wlazic i sprawdzac jak czas mi na to pozwala.. nio a jesli chodzi o buciki slubne to mozesz sie nimi pochwalic nam wszystkim jutro jak przyjda na watku zakupowym
chetnie obejrzymy.. te co po slubie przypomna sobie jak to fajnie bylo w takich bucikach smigac, a te ktore na slub czekaja moze sobie cos podpatrza
hi hi
tak to jeszcze tylko od czasu do czasu na nk wejde i to wszystko;-) a co do bucikow to moge juz pokazac, mam zdjątko z neta;-)nie sa jakies wystrzalowe, ale niesety jak ma sie duza stope i jest sie wysokim to nie ma za duzego wyboru
te jednak byly najladniejsze

A ja wlasnie wyczytalam z mojego USG, ze mam lozysko na przedniej scianie macicy - ciekawe, czy to to samo, co przodujace...
Buzka i slodkich snow Laseczki![]()