reklama

Kwiecień 2009

skunkanka - piszę z pedagogiki, jeszcze pezede mną badania. "Postawy rodzicielskie funkcjonariuszy policji. Wpływ wykonywanego zawodu na relacje rodzinne".

Gabi - ja bym chciała mieć te 40 powodów już na świecie, a do kwietnia jeszcze kawał czasu!

reklama
Gabi to jest UROCZE!!!! i szczyro prowda, jak sie to u nas mowi:)

Kamile - ciekawy temat:tak: pytam, bo mi studiow zaczelo brakowac zaraz po obronie, czyli juz ladnych pare lat temu:tak:masz juz tylko badania, czy teoria?

dzien dobry:-)
ja dopiero wstalam i to okropnie glodna:szok: pierwsze co zrobilam to polecialam do lodowki i kanapke robilam;-) ale jestem w szoku, ze az tyle spalam:-D hi hi teraz za to glowa mnie boli jak niewiem co..
Gabi nio lista powodow pierwsza klasa:-D hi hi jakbym kiedys kieds to przeczytala, to pewnie teraz siedzialby kolo mnie taki brzdac jak twoj synus;-):-) hi hi

Teroria (Którą właśnie bezskutecznie próbuję skończyć) i badania. Muszę to zrobić zanim przyjdzie dzidziuś, bo później to nie wiem kiedy znajdę czas.

Hej. Jesteśmy w podobnj sytuacji. Tylko ja bronię licencjata, do napisania mam teorię i badania, też pedagogika. Temat : indywidualny program wychodzenia z bezdomności na przykładzie mojego miasta. Zosatł mi do poprawienia jedne rozdział i do napisania ostatni gdzie muszę zrobić badania i zinterpretować je.

oj dziewczynki to chyba faktycznie musicie sie sprezyc z tym pisaniem, bo pozniej napewno nie bedziecie mialy kiedy;-)
a ja chodze po domu i szukam co by tu jeszcze zjesc:szok: najchetniej to bym zjadla placek drozdzowy ze sliwkami:dry: kurde ale sobie umyslilam:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry