marys16
Fanka BB :)
Maluszki jak dostana odrobinę czułości to czują się bezpiecznie i zasypiają
. Słodziutkie są takie pępuszki :-)
Ja oglądam kilka seriali, ale tylko wtedy jak mam czas i se przypomnę ze idą
Bo taka ze mnie zapalona kinomaniaczka, że zapominam ze coś tam gdzieś kiedyś miało iść. A tv to zabijacz czasu i otępiacz. Człowieczek włącza i przełącza te kanały i niewiele z tego wszystkiego wynosi. Ale lubie jak jestem sama w domku jak mi coś gdzieś tam szemże. Chodz od tv wole radio.
. Słodziutkie są takie pępuszki :-)Ja oglądam kilka seriali, ale tylko wtedy jak mam czas i se przypomnę ze idą
Bo taka ze mnie zapalona kinomaniaczka, że zapominam ze coś tam gdzieś kiedyś miało iść. A tv to zabijacz czasu i otępiacz. Człowieczek włącza i przełącza te kanały i niewiele z tego wszystkiego wynosi. Ale lubie jak jestem sama w domku jak mi coś gdzieś tam szemże. Chodz od tv wole radio.
nio i gratuluje studniowki:-) wlasnie na twoim suwaczku to zobaczylam;-)

A on zawsze nawet z glutem i gorączką szaleje.Temp.38- 5 godz. po nurofenie (nast. dawkę mogę dopiero za 3 godz.
).No,ale jak śpi to go nie będę chyba ruszać.Nawet nie wiem czy mam jakieś czopki,sama nie dam rady,bo wysoko są schowane.Czarno to widzę.Po postu nie moje dziecko,leżące,apatyczne.No,niech teraz pośpi.A w tym wszystkim ja leżąca.Żeby tylko nie trzeba było po pogotowiach jeździć,bo wtedy to nie wiem jak to zrobimy,tfu,tfu.Buuuu
Ale jak już musicie,to lepsze są takie podgumowane frottowe prześcieradła niż ceratki.Na to zwykłe prześcieradło.Ja tak mam na swoim wyrku,bo jednak nie da się uprać 2 m materaca sprężynowego