reklama

Kwiecień 2009

reklama
nio i odebralismy paczke:-) przyjechaly wkoncu nasze przescieradelka i teraz zastanawiam sie gdzie je upchnac.. jedna sztuke moze bym gdzies zmiescila, ale z 5 juz bedzie problem:-D hi hi
nio a jak wracalismy z poczty wstapilismy do sklepu po sok i cos do pracy dla mezusia i kupilam sobie jogurt:dry: niby wszystko byloby wporzadku, gdyby nie to, ze ja jogurtu niecierpie, a dzisiaj cos mnie zlapal smak:confused: mezus sie ze mnie usmial, bo nie dosc, ze kupilam jogurt to jeszcze jest o smaku grejpfruta i zielonej herbaty;-)
teraz to sie chyba do lozia poloze, bo cos troche zmeczona sie czuje:eek:

Oj dziewczynki,tylko tu nie chorujcie.Bo jakąś taka tendencję widzę:sorry2:
Dziecko po przeciwgorączkowym lepiej,ale wiem,że chwilowo.:zawstydzona/y:
Ech,nie cierpię być taka bezradna.Nie cierpię jak on choruje,na szczęście rzadko.
Ale lekarstwa to nie wypije.Pozostaje wietrzyć,nawilżać,smarować i być dobrej myśli:sorry2:Oby wystarczyło.
Aniołek,jejku ja też chcę kebaba:-p

Hej:) nawet nie wiedziałam że te buty sie tak spodobaja:-):-) wlasnie wrocilam z pracy, musze cos zjesc bo padam z glodu:-)na szczescie niedziele mam wolna ale jutro niestety nie:-( spadam po kanapke buziaki:*

Kamile85 ja wypilam polowe i stwierdzilam, ze mi nie smakuje jednak:dry: ale szybko znalazlam wspolnika:-D hi hi mojej malej sunieczce bardzo smakowal;-)
teraz ide sobie jakas kolacyjke zrobic;-) mam ochote na buleczke z serkiem topionym i ogorkiem konserwowym, a do tego dzemik malinowy:szok: mam nadzieje, ze nic mi pozniej nie bedzie:sorry2:

mezus wlasnie poszedl po skladniki na pizze i zaraz bede robic:-) a jutro na kebaba idziemy choc czuje ze mi sie odwidzi do jutra bo juz truskawki za mna chodza:-D ale sie wybredna robie a zachcianki mam jak nigdy, co chwile cos innego chce:-D
ja wegług kalendarza BB na stronie głównej koncze wlasnie 27 tydz:-)

milej nocki dziewczyny:-)

Aniolkowa ale pojechalas z tym kebabem....juz wiem, do czego moj M bedzie jutro przymuszony hehe:-)juz powiem Wam szczerze mam dosyc ryzu z warzywami po meksykansku, niezdrowego mięcha mi trza:-D

Wiecie, dzisiaj na gimnastyce rozmawialam z jedna babeczka i zadziwiaja mnie rozbieznosci w opiece szpitalnej nad ciazrowkami. U nas jest szkola rodzenia, popoludniami zreszta, ale nie ma mowy o znieczuleniu. w Gliwicach natomiast nie ma szkoly rodzenia, ale jest znieczulenie...moze jest jakis szpital po srodku, co ma wszystko hehe;-)

reklama
hejka;-)

odebrałam wyniki z glukozy i wyniki wysłałam lekarzowi i okazało sie że są dobre:tak: wkońcu, bo już więcej bym nie wypiła tego swiństwa:dry::no:

Szwedka fajnie że jest już ok!!

wiecie co dzisiaj miałam problem w wannie nie mogłam sobie tam poradzić:sorry2: a nie wspomne już o goleniu:-D:-D
tragedia!!
jejku a co bedzie za pare tygodni:confused:

córcia co mi kopniaki daje to chyba jakiś znak żeby zajrzeć do lodówki:-D

pozdrawiam i:-D dobrej nocki życze;-)

kurcze rano mam księdza:dry: i musze wcześniej wstać:eek:

buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry