marys16
Fanka BB :)
bluebell mnie też czeka przeprowadzka. :-(
aha83 do mnie tez jak coś to przyjedzie mama na tydzień może na dwa. Ale tak to będę sama z mężusiem.
Nie czytam ja gazet. mam jedna książkę którą czytam. Jest o rozwoju maluszka od narodzin do 5 roku życia, i mam wytłumaczone najczęściej spotykane przypadłości.
malutka_z_krk23 a czemu odmawiasz sobie wesela ? Ja byłam na początku stycznia. I to 400km od domu. A ubrałam się normalnie w spodnie i ładniejszą bluzkę. I nawet tańczyłam
Nie były to wielkie szaleństwa ani niesamowite wygibasy. Ale z mężulkiem i nie tylko trochę się pogibałam :-) Ale jak czujesz się nie najlepiej to zapewne lepiej zostać w domku niż się forsować.
Licze i ja na te nagłe olśnienie w kwietniu :-) Może to grupowa nastąpi ??
aha83 do mnie tez jak coś to przyjedzie mama na tydzień może na dwa. Ale tak to będę sama z mężusiem.
Nie czytam ja gazet. mam jedna książkę którą czytam. Jest o rozwoju maluszka od narodzin do 5 roku życia, i mam wytłumaczone najczęściej spotykane przypadłości.
malutka_z_krk23 a czemu odmawiasz sobie wesela ? Ja byłam na początku stycznia. I to 400km od domu. A ubrałam się normalnie w spodnie i ładniejszą bluzkę. I nawet tańczyłam
Nie były to wielkie szaleństwa ani niesamowite wygibasy. Ale z mężulkiem i nie tylko trochę się pogibałam :-) Ale jak czujesz się nie najlepiej to zapewne lepiej zostać w domku niż się forsować. Licze i ja na te nagłe olśnienie w kwietniu :-) Może to grupowa nastąpi ??

glowa sama mi leci na dol
a teraz mnie cos muli
ale coz, placuszki, hmmm pychotka
widzialam sie wczoraj w lustrze i dobrze, ze nie peklo