reklama

Kwiecień 2009

no wlasnie mialam pytac gdzie Ci wcielo, a wiesz jak ja chcialam brac lub z M. to najpierw byla sprawa w sadzie zeby uzyskac na ten slub pozwolenie od panstwa,wiec nic mi nie mow o USC

reklama
nio, ja bylam powodka a on powodem czy jakos tak----bardzo romantyczne.Dodam tez ze moj M. ma absolutnie wszystkie dokumenty bo jest tu na prawde dlugo.sad nas sie pytam czego on chce poslubic obywatelke Polski --z jakiego powodu, ja natomiast zapytalam sad "a jaki powod moglby byc?"a ona (sedzina) na to ze moge np byc w ciazy......
brak slow

no wlasnie mialam pytac gdzie Ci wcielo, a wiesz jak ja chcialam brac lub z M. to najpierw byla sprawa w sadzie zeby uzyskac na ten slub pozwolenie od panstwa,wiec nic mi nie mow o USC

tak wiem my po sprawie i tak w centrum w USC pani kierownik czepnela sie ze nigdy nie widziala aktu urodzenia z Indii w kolorze zielonym. w kolorze niebieskim, rozowym i czerwonym jak najbardziej a w zielonym nie. to ja tlumacze jej ze tyle ile stanow w indiach tyle kolorow aktow urodzenia. stala przy swoim. wkurwilam sie wyrwalam jej dokumenty i wyszlam mowiac ze jest pieprzona rasistka...aaaa i z niedowierzaniem patrzyla si eze ja w ciazy i chciala ksiazeczke ciazy.
Ona do mnie "a ma pani ksiazeczke ciazy??"
Ja: " a pani nie miala?? kazda kobieta w ciazy ma"
zamilkla...
Pojechalismy do Raszyna do USC i co tym razem stwierdzila ze moje dokumenty sa nie halo bo na akcie malzenstwa z adnotacja o rozwodzie bylo napisane "zwolnione z oplaty skarbowej"....akurat ten dokument jest bezplatny...mowie jej ze on jest bezplatny to ona mowi ze nie. chcialam zeby mi pokazala przepis na to to powiedziala z enie ma czasu. kolejna wyzwalam o kurew i rasistek bo nie wytrzymalam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i znalazlam Prawo o aktach stanu cywilnego gdzie art 7 ust 2 poz 1 mowi "....jesli urzednik USC odmowi przyjecia dokumentow musi ta odmowe dac w formie pisemnej ze odmawia i dlaczego a obywatel ma 14 dni na zlozenie sprawy w sadzie rejonowym...":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wogole to jest pogwalcenie praw czlowieka i nadaje sie do Strasburga. Chyb anapisze a te debilki podpieprze gdzies do faktu czy cos

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry