reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam kwietnioweczki

ja dzis mialam ciezki ranek tak pozarlam sie z mezem ze az talez o sciane rozbilam:wściekła/y:musialam sie wyladowac.
mam dosc awantur o byle co, on sie czegos czepi a ja sie tez jakas nerwowa zrobilam ze wszystko biore zabardzo do siebie. Przyszedl pozniej z kwiatami i upragnionymi dzis truskawkami(rozmrozilam i zjadlam w strasznie szybkim tempie:-)).
Teraz siedze praktycznie sama w domku bo J poszla z dziadkiem w dluga a mezus maluje u siostry, nawet moja sunia z domu wybyla:-(jestem tylko ja i buszujacy w brzuchu:-)
Wczoraj mlody tak dawal popalic ze myslalam ze dzis sobie odpusci ale on jeszcze bardziej urzeduje na imprezke chyba by sie wybral ale jakos niemam nastroju, ale jak jeszcze mnie facet zdenerwoje to wyjde do psiapsoly ktora jeszcze sie kula choc powinna juz urodzic, wypijemy piccolo wciagniemy jakis babski film:-D
dobra niebede marudzic trzymajcie sie cioeplotko i niedajcie sie zadnej chorobie:-)

Aha ja tez od poczatku uzywalam chusteczek pampers, a do oczek gaziki.

I ja sie z wami witam.dzis od rana mnie nie było.Byliśmy z M obejrzeć miejsce na wesele....noi udało się....12 września będę panną młodą.Najprawdopodobniej zrobimy od razu chrzciny.
Co do golenia to hmmm....ja już przez mój brzuch dawno nic tam nie widze:wściekła/y: Mojego M raczej sie wstydze poprosić i jakoś sama próbuje....
Chociaż ostatnio M się zbuntował i jakoś nieprzytulankujemy sie i czuje ze chyba juz ostro zarosłam.Gabi a jakiego kremu używasz???Bo ja zawsze się troszke bałam jakiegoś podrażnienia od kremu bo to takie deliktane miejsca...a cięzko mi już z tą maszynką:zawstydzona/y:

Gabi to w dwa paluszki i ze stoickim spokojem po prostu spusc na podloge:-)skoro lezysz, to i tak On bedzie musial ukleknac i pozamiatac - zreszta, jak ja to mowie, szkoda scian:-) a i spuszczaj na panele lepiej, niz na kafelki;-)i zadnego chorowania!!!!

malutka problemy z oddychaniem tez mam, Bejbis lezy na przeponie, no co zrobic;-)ale na szczescie nie caly czas; a co do rwy - jesli masz dobreo ortopede, to polecam, zreszta moze sie okazac, ze masz przestawiona miednice, ale nie daj sie namowic na wizyte u kregarza, lepiej znajdz kogos z osteopatii albo terapii manualnej - ja mam swietnego goscia, ustawil mi miednice, nakleil tape'y i teraz boli tylko jak juz przesadze ze sprzataniem na przyklad, albo gdy dluzej stoje. naprawde polecam:cool2:

hey kobitki wpadłam na chwile poczytac co słychac co by zaległoaci nie miec,a za chwilke goscie przychodzą dzionek zwariowany,,,,

co do opieki nad dzieckiem...tez sie boje-ale mocno wierze, że instynkt zadziała
Gabi kuruj sie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry