reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej dziewczynki :) Nie mogę was nadrobić, bo mój M. wyzywa, że za dużo siedzę na kompie, czyli 10 minut :wściekła/y:
Postaram się później troszkę was poczytać.
Życze miłego dzionka!

Witam Laseczki:cool2:
Rosoly jak rosoly, po pobudce o 4 na siku pospalam sobie do 10, Mezus sie obudzil tez jakos tak, pokotlowalismy sie z kotami w betach, poprzytulalismy, pogadalismy troszke i sie nagle zrobila 12:zawstydzona/y: obiadek dzisiaj babcia robila, tylko dresy zalozyc i na parter - normalnie full wypas:tak:

Jesli chodzi o warunki mieszkaniowe - no mamy podobny bol. Niby jest jeszcze jeden pokoj, tez 20 m2, ale najpierw trzeba zerwac kawalek dachu, odgrzybic sufit i wtedy sie wprowadzac tam, a poki co mam wizje lozeczka dostawionego jeszcze do tej powierzchni, na ktorej jestesmy...ale nic to, juz wymierzylam i wiem, ze wejdzie:-p

Zakupy? Dwa zestawy z Allegro, wyprawka do szpitala kupiona, tylko jeszcze koszule dla mnie, a moje szczescie juz oglada ciuszki dla dziecka rocznego...z wozkiem czekamy, na razie nosidelko do autka, ale to tez jeszcze jest czas, jak M dziala pod presja czasu, jakos wszystko umie zalatwic i robi sie nagle niesamowicie odpowiedzialny i dojrzaly, co dla trzydziestolatka powinno byc na porzadku dziennym, no ale czego sie spodziewac po facecie:tak:

Milego dzionka Robaczki, ja sie biore za produkowanie obrazkow do kuchni i lazienki, bo w koncu motywacje do tego zlapalam hehe:-D

A my już od rana byliśmy znów na ktg ( bo po wczorajszym kazali przyjechać dzisiaj znowu) i wyszły jakies skurcze -na szczeście nic groźnego. Do tego trafiłam na niezbyt delikatnego lekarza i tak mnie zbadał ze do teraz to czuję.
Martwi mnie tylko usg bo maleństwo ma za duży obwód brzuszka::-( W 28 tyg +2 dni brzuszek ma obwód na 31 tyg + 1 dzień. Lekarz twierdzi ze tak się czasami zdarza gdy u dziecka zbiera sie płyn w brzusku lub robi się jakiś guzek ale u naszego maleństwa na razie nic nie widzi. Więc skąd taka różnica?? Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim??

Hej,melduje się chora,leżąca z chorym,znudzonym dzieckiem:zawstydzona/y:
Głosu nie mam,z nosa jak z kranu,płuca sobie zaraz wypluję, brzuch mnie od kaszlu boli.
No ponarzekałam.Idę poczytać co tam u Was.Na razie.

witam ja wlasnie nastawilam obiadek dzisiaj pieke kurczaczka tak mnie cos naszlo do tego suruweczka i ziemniaczki i tak pachnie ze chodze po domu i sie oblizuje:-D
aha jak Jula miala sie rodzic to my na malutkiej kawalerce mieszklismi i dalam rade gorzej jak dziecko rosnie to wyglada jak bybyl pokoj dziecinny i tylko nasze łozko dostawione wiec trzabylo zmienic.
dziewczyny ale przeboje z tymi urzednikami.
Gabi kuruj sie kochana i maly nich tez szybko do zdrowka wraca.

wczoraj to mialam male przedszkole w domu byl kuzyn z dwiema corkami i corka kuzynki do tego moja Julka jak takie male brzdace zaczely rozrabiac to przy sprzataniu niewiedzielismy za co sie zabrac, a potem histeria jak najmlodsza 1,5 roku stwierdzila ze zostaje u cioci a tatus ja do domu na sile zabierał:-D
milego dzionka

Gabi no to zdrowka i sie wygrzewaj:-)

Martulka u nas jest podobna sytuacja, na usg sprzed mniej wiecej trzech tyg., ale lekarz nie mowil, zeby cos bylo nie tak. Nic sie nie martw, jak nie byl delikatny w badaniu, to moze i sadysta jesli chodzi o informowanie:) ja sie smieje, ze mnie sie Pudzian urodzi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry