reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam pisareczki,
niech mnie w koncu ktos oswieci bo ja za bardzo sie nie orientuje co mi daje bycie na liscie?bo na razie mnie nie ma...to mam sie martwic i pakowac manatki?prosze o krotki wyklad duzymi literami najlepiej:-)
dzien rozpoczelam od rozbicia dwoch szklanek ale na szczescie nie musialam ich sprzatac bo juz bym tam nie wlazla z brzuchem:confused2:
generalnie nie mam powera i poszlabym spac ale chlopak w domu,aborbujacy jakis jest:no: spac mi sie chce jak cholera---II trymestrze wroc!!!
mam nadzieje ze bedziecie miec mily dzien,, co na obiad????

witam pisareczki,
niech mnie w koncu ktos oswieci bo ja za bardzo sie nie orientuje co mi daje bycie na liscie?bo na razie mnie nie ma...to mam sie martwic i pakowac manatki?prosze o krotki wyklad duzymi literami najlepiej:-)
dzien rozpoczelam od rozbicia dwoch szklanek ale na szczescie nie musialam ich sprzatac bo juz bym tam nie wlazla z brzuchem:confused2:

jak Cię nie ma to niestety ..... ale nie sprawdzisz kiedy rodzisz;-):-D

co do szklanek - to jakieś podwójne szczęście na ciebie czeka pewnie:eek::rofl2:

witam pisareczki,

:-)Tak wiec są dwie listy.
Jedna ta która jest jako pierwsza na naszym forum "Lista Kwietniówek 2009", tam jest informacja o terminie porodu każdej z nas,płci dziecka, imieniu, a po porodzie będzie data, waga, wzrost. Obecnie trwa dyskusja na temat uporządkowania tej listy bo wiele dziewczyn, ktore kiedyś się zgłosiły już się nie odzywają. Z tego co widzę Ty na tej liście jesteś.:-) Wiec w każdej chwili mozesz sprawdzić kiedy będziesz rodzić;-)
Druga lista to lista kontaktów. Didi zbiera od nas namiary (mail, kom, gg) po to by móc się kontkatowac jak będziemy już na porodówkach bądź w razie niespodziewanych nieobecności. Tak, żebysmy się nie martwily. Ta lista jest niewidoczna nigdzie,a będzie rozesłana każdej na prywatnego maila.:-)

Blubell jestes na liscie.:tak: jak najbardziej ...heheh..ale nie martw sie to chyba slepota 3 trymestru bo ja czsto szukam dziewczyn na niej kilka razy i tez nie widze a sa

bluebell ja tez jestem za powrotem 2 trymestru:-) a co do listy, to tak jak napisala koga;-) hi hi niby taka mala rzecz a cieszy:-D hi hi i niewiem jak patrzylas ale na liscie jestes;-) chodzi o ta liste kwietniowek, ktora jest na samej gorze u nas:tak:
a ja wlasnie wrocilam ze sklepu, bo znowu po jogurcik bylam;-) mezus sie ze mnie smieje jak niewiem co, ze mi sie ta ciaza na smaki rzuca:-D hi hi wsumie sama sie sobie dziwie, bo mleko i jogurty zawsze byly dla mnie fuj:baffled:
nio a jeszcze wam napisze co moj mezus wczoraj wymyslil, zeby mnie pocieszyc wieczorem:-) obudzilam go wkoncu jak obejrzalam film go konca i poczytalam bb i mowie mu, ze moglby mnie poglasiac po glowie i pozalowac, bo taka biedniusia jestem bo mi niedobrze, a on na to: "a nie mowilem, zebys tych ogorkow z lodami nie mieszala.. nio trzeba przyznac, ze smaki to ty masz pomieszane teraz, ale przeciez to nie twoja wina, tylko tego malego rozbujnika co ci sie w brzusi ulokowal":-D hi hi myslalam, ze padne jak to uslyszalam:tak:

reklama
Witam kochane,

U mnie dziś znów pracowity dzień, zrobiłam sobie małą przerwę, by poczytać, co u was.

Co do mojego K to ostatnio również działa mi na nerwy, wczoraj się pokłóciliśmy i oczywiście to ja wyolbrzymiam problem ehhh

A jutro idę w odwiedziny do mojej babuni (tym, co zapomniały jutro jest DZIEŃ BABCI), a potem mam zamiar się uczyć, bo sesja w toku…

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry