skunkanka
Wojtuś jest z nami:)
Witamy Was dzisiaj nieco smetnie
na dworze jakos tak ponuro, ale nic to, trzeba myslec pozytywnie
Kamile tak to jest - kazda, ktora ma do czynienia z mezczyzna powie Ci to samo;-)mezczyzni potrafia byc aniolami (albo przynajmniej byc lepszymi od innych, wczesniej "przezytych"), ale i tak wkurzaja. Moj wczoraj dostal spojrzenie mordercze, bo po wizycie w szkole rodzenia poinformowalam go, ze przez dwa tyg. po porodzie musi byc ze mna caly czas. Jajo, nie caly czas, ale chcialam go sprawdzic
sie oburzyl, ale przynajmniej juz mamy ustalone, ze do pracy bedzie jezdzil na dwie trzy godziny
Mysmy tez wczoraj mieli kapiel noworodka, ja sie boje
hehe
Za tydzien spotkanie z babka z banku krwi pepowinowej - ktoras z Was sie decyduje?
Gabi wywal wirusy z domu i zdrowiej szybciutko!!!:-)
Dobra, kawka, jakies sniadanko i na zakupki, jutro dzien babci, trza cos wymyslec....
na dworze jakos tak ponuro, ale nic to, trzeba myslec pozytywnie
Kamile tak to jest - kazda, ktora ma do czynienia z mezczyzna powie Ci to samo;-)mezczyzni potrafia byc aniolami (albo przynajmniej byc lepszymi od innych, wczesniej "przezytych"), ale i tak wkurzaja. Moj wczoraj dostal spojrzenie mordercze, bo po wizycie w szkole rodzenia poinformowalam go, ze przez dwa tyg. po porodzie musi byc ze mna caly czas. Jajo, nie caly czas, ale chcialam go sprawdzic
sie oburzyl, ale przynajmniej juz mamy ustalone, ze do pracy bedzie jezdzil na dwie trzy godziny
Mysmy tez wczoraj mieli kapiel noworodka, ja sie boje
hehe Za tydzien spotkanie z babka z banku krwi pepowinowej - ktoras z Was sie decyduje?
Gabi wywal wirusy z domu i zdrowiej szybciutko!!!:-)
Dobra, kawka, jakies sniadanko i na zakupki, jutro dzien babci, trza cos wymyslec....

, jak już pisałam, ja w pierwszej ciąży w rok po ślubie raz na miesiąc się pakowałam i wyprowadzałam
, kasa leci, ale siły już nie te - ciężko mi się skupić na pisaniu