reklama

Kwiecień 2009

Witamy Was dzisiaj nieco smetnie:sorry: na dworze jakos tak ponuro, ale nic to, trzeba myslec pozytywnie:cool2:
Kamile tak to jest - kazda, ktora ma do czynienia z mezczyzna powie Ci to samo;-)mezczyzni potrafia byc aniolami (albo przynajmniej byc lepszymi od innych, wczesniej "przezytych"), ale i tak wkurzaja. Moj wczoraj dostal spojrzenie mordercze, bo po wizycie w szkole rodzenia poinformowalam go, ze przez dwa tyg. po porodzie musi byc ze mna caly czas. Jajo, nie caly czas, ale chcialam go sprawdzic:tak: sie oburzyl, ale przynajmniej juz mamy ustalone, ze do pracy bedzie jezdzil na dwie trzy godziny:-p
Mysmy tez wczoraj mieli kapiel noworodka, ja sie boje:szok: hehe

Za tydzien spotkanie z babka z banku krwi pepowinowej - ktoras z Was sie decyduje?

Gabi wywal wirusy z domu i zdrowiej szybciutko!!!:-)

Dobra, kawka, jakies sniadanko i na zakupki, jutro dzien babci, trza cos wymyslec....

reklama
kochana napewno niechcialysmy nikogo urazi, moze ciebie niema na liscie bo jestes na tej trzeciej ostatniej ktorej didi jeszcze niesprawdziła.
moze rzeczywiscie masz racje zeby napisac do tych dziewcvzyn na priv czy meila co jest grane, ale sa takie ktore odezwaly sie raptem kilka razy i to dawno temu.

o rany zostawić Was na parę godzin i masakra, żeby to nadrobić;-)

dziewczyny dzięki za wstawiennictwo;-) to na szczęście tylko lista, a nie dostęp do forum:sorry:

skunkanka - bardzo pogłębiona analiza męskiego gatunku:-D

kamile - teraz jest obustronnie nerwowo, ale warto dać sobie szansę:happy:, jak już pisałam, ja w pierwszej ciąży w rok po ślubie raz na miesiąc się pakowałam i wyprowadzałam:-p, terazmi takie pomysły do głowy już nie przychodzą

buźka, spadam do roboty - mam jakiś koszmar w pracy:baffled:, kasa leci, ale siły już nie te - ciężko mi się skupić na pisaniu :crazy:

witam sie z wami kwietioweczki:-)
ja dzis wyjatkowo sobie pospalam;-) choc wsumie dlatego, ze wyprawilam mezusia przez 6 do pracy, wchodze na bb, a tu jakies porzadki czy cos i forum niedzialalo chyba do 6.. wkoncu stwierdzilam, ze sie na chwile poloze i tak obudzilam sie przed chwila:-) a mialam zamiar wstac najwyzej przed 9, bo troche rzeczy mam do zrobienia, a wieczorem gosci przyjmuje..
jesli chodzi o mojego mezusia to on naprawde ma do mnie anielska cierpliwosc.. ja juz niepamietam kiedy sie ostatnio poklucilismy, albo zeby zrobil mi jakas przykrosc:-) a czasem potrafie byc taka okropna, ze sie dziwie sama, ze on ze mna wytrzymuje..
nio i sama niewiem co tu jeszcze mialam napisac, bo przed 6 to zawsze mnie wena lapie, a teraz cos glowa boli i jeszcze sie chyba do konca nie obudzilam:-D hi hi w domu cicho, spokoj, wiec nic mi sie niechce.. a tu tyle porzadkow do zobienia, jakies pysznosci musze przygotowac i obiadek dla mezusia, a najchetniej to bym chyba sie polozyla:zawstydzona/y:

witajcie

hehe..prosze jakie poruszenie i ile do czytania...
Myfa nie strasz ze juz lutowki sie rozpkowuja... no bo to znaczy ze i my ju coraz blizej i patrzec jak w mrcu zaczna nam pojaiac sie maluszki
Ps. prosze nie poruszaj juz tematu tego co bylo bo jeszcze moze woja na nowo sie rozpetac ..wiec juz ciiiicho szaaa;-)

Koga zostaje wiec juz spokoj ..widocznie moje niedopatrzenie..ale po to wstawilam liste abyscie powiedzialy kto i jak aktywny bo ja zagladam codziennie ale nie na wszystkie watki tylko na glowny wiec moge niezauwazyc wielu

Viola1978 spokojnie..widocznie do Ciebie jeszcze nie dojechalam dlatego ne ma Cie...a jak nie bedzie Ciebe na liscie ktora tu wstawie to znaczy ze zostajesz i tak ;-):tak:

no i zaczely sypac sie wiadomosci z danymi do listy baardzo ciesze sie bo musi byc gotowa w sumie juz powinna byc..ale teraz mam nadziejej ze ja szybko skoncze i bedziemy w razie co mialy ze soba inny kontakt

aaaaaaaaaa i jeszcze chciałam dodać

Szwedka - trzymam kciuki za Was bardzo mocno!

Gabi - zdrówka!

Saaraa - odzywaj się częściej, daj znać jak brzuszek i przygotowania :)

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki
ja dnia nie zaczelam dobrze. siedze w szlafroku pod koldedrka z laptopem na kolanach poniewaz jakos w nocy ogrzewanie mi sie zje*****.w lapki mi zimno tylko. do landlorda nie moge sie dodzwonic chyba go zabije jak juz w koncu odbierze.

co do tej listy to nikogo nie znam za krotko jestem.

ja do szkoly rodzenia nie chodze ale widze ze jak poczytam wasze relacje z lekcji to moge sporo nadrobic :)

jeszcze co do listy kwietnowiek jest duzo dziewczyn ktore pojawily sie poprosily o dopisanie na liste slad po nich zaginal... albo sa i takie ktore maja 10 postow .sa sosae pisza kilka postow jeszcze i tez cisza...tak nie mozna..jak jzu jest z nami to niech odezwie sie czasem..ja rozumie sa takie co maja dzici (sama mam) z duzym temperamentem itd..i te ktore jeszcze pracuja..ale udzielaja sie tylko kiedy moga a nie milcza

kochana napewno niechcialysmy nikogo urazi, moze ciebie niema na liscie bo jestes na tej trzeciej ostatniej ktorej didi jeszcze niesprawdziła.
moze rzeczywiscie masz racje zeby napisac do tych dziewcvzyn na priv czy meila co jest grane, ale sa takie ktore odezwaly sie raptem kilka razy i to dawno temu.

no właśnie ;-) to przecież nie chodzi o wywalanie kogoś tylko o uporządkowanie listy :tak:
Wiem po sobie że w pierwszej ciąży zapisałam się jeszcze na dwa forum bo byłam na l4 od początku i strasznie mi się nudziło, a tu się tak rozkręciło że nie dawałam rady na wszystkie fronty :szok::-D Więc nie denerwujcie się laski, zawsze możesz powiedzieć chcę być też u was i będziesz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry