reklama

Kwiecień 2009

reklama
Heloł!

Widzę,że macie podobny problem jak ja, z angielską służbą zdrowia ;/

Ja czekam na skierowanie na badania,mam dostać 2.09.

Agado długo się czeka na te badania? Ja to najchętniej bym do PL wróciła,bo tu to się nie da! Zlewają człowieka :(

Sofik tu też jest polska klinika, ale ceny takie, że łeb staje w poprzek!

Hej Niktosiaa, fajnie że jesteś, pewnie że razem raźniej.
Gratulacje dla ślimaczka.

Ja wczoraj byłam w przychodni u państwowego gin.
zrobił mi usg dopochwowe i mówił że moja dzidzia duża, odpowiada 8 tygodniowi, a nie 7 , dostałam też skierowania na badania te same co od tamtego prywatnego i fajnie bo te zrobię za darmo.Chyba będę chodziła do tych dwóch lekarzy.

U mnie leje deszcz, nic się nie chce.

Miłego dzionka kochane.

hejka..

u mnie dzisiaj tez deszcz wrr:wściekła/y::wściekła/y: jakby ostatnio malo padalo ..ja chce slonko :no::angry: i juz:-D
Sofik czy u Ciebie tez pada???

a mnie wczoraj strasznie bolalo podbrzusze :-( ale dzisiaj juz lepiej ale boli lekko no i widze ze zacz:-(ynaja sie u mnie wzdecia :baffled: w pierwszej ciazy tez mialam lus zaparcia :baffled:

ale coz..milego dnia zycze hehe;-)

witajcie dziewczyny :)
wczoraj powiedziałam mojemu mężowi o naszym bebiko :) radosc wielka w domu :) sama jestem szczęsliwa jak myslę... o dziecku...
kwietniówki cieszę sie, że rodzę w kwietniu wspaniały miesiąc sie nam trafił :) początek wiosny, początek nowego życia... cudownie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka..

u mnie dzisiaj tez deszcz wrr:wściekła/y::wściekła/y: jakby ostatnio malo padalo ..ja chce slonko :no::angry: i juz:-D
Sofik czy u Ciebie tez pada???

a mnie wczoraj strasznie bolalo podbrzusze :-( ale dzisiaj juz lepiej ale boli lekko no i widze ze zacz:-(ynaja sie u mnie wzdecia :baffled: w pierwszej ciazy tez mialam lus zaparcia :baffled:

ale coz..milego dnia zycze hehe;-)

Nic nie mow o podogzie, pada pada pada :baffled: nic sie niechce...A moja córke ma za duzo energii nawet nie ma jak z tym dziekciem wyjsc na spacer....
Do tego zimno bardzo sie zrobilo w domu. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja juz dzis posegregowalam letnie rzeczy na gorona polke bo i tak w nich nie chodze bo lata w tym roku nie bylo :baffled:

Heloł!

Widzę,że macie podobny problem jak ja, z angielską służbą zdrowia ;/

Ja czekam na skierowanie na badania,mam dostać 2.09.

Agado długo się czeka na te badania? Ja to najchętniej bym do PL wróciła,bo tu to się nie da! Zlewają człowieka :(

Sofik tu też jest polska klinika, ale ceny takie, że łeb staje w poprzek!
U nas cenny nie sa zaciekawe, ale jak cos sie dzieje i w szpitalu nic nie poradza warto sie wybrac..
U nas wizyta 80 e + usg 80e :szok:

Jak u Was z mdlosciami...powiem cicho u mnie od 5 dni ciszaaaaaaaaaa;-)

sylwia.m szkoda ze tym razem sie nie udało, ale nastepnym napewno bedzie dobrze :-)trzymam kciuki....

u mnie mdlosci sa ale naszczescie kibelek z daleka mijam....

Ostatnia edycja:
reklama
u nas tez brzydka pogoda :( moj M pojechal ze swoim tata na rybki...a ja od rana w kuchni siedze :) Zrobiłam juz obiad wiec mam z bani :)
szkoda,ze jak weekend przychodzi to zawsze taka brzydka pogoda :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry