Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez dzis senna a pracy ful...konczymy remont w mieszkaniu, własnie robie obiad, godzinkę temu zamówilismy nowe meble-koszty mnie przerażają- ale chatka będzie przyszykowana na przyjscie maluszka
czytam na forum babyboom, że do 12 tygodnia ciąża moze sie nie wykształcic czy obumrzec... wole o tym nie myslec ale to samo mi do głowy przychodzi- jak myslicie często sie to zdarza?jakie jest prawdopodobienstwo?
póki co oglądam zdjęcia kobiet w ciąży i małe bobasy co by sie pozytywnie nastawic
Sofik tutaj podobnie wychodzi w przeliczeniu. Narazie, odpukać, nic się nie dzieje, więc może jakoś wytrzymam!
Alka ja też się naczytałam takich rzeczy różnych i się boję.
Najczęściej poronienia właśnie w I trymestrze się zdarzają. Teraz powinna przypadać kolejna @, więc uważam na siebie jeszcze bardziej niż zwykle. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę tuliła moją zdrową dzidzię. Tobie też tego życzę! Musimy być dobrej myśli i się pozytywnie nastawiać!
moge do Was dolaczyc? prawdopodobnie rowniez bede kwietniowa mama:-) Nie ciesze sie jeszcze zbytnio,bo wiem,ze roznie moze byc, i jak na razie strach od radosci silniejszy, ale tak niesmialo i pocichutko powoli zaczne z Wami pisac,jesli nie macie nic przeciwko