Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak to mój gin powiedział - najważniejsze dobre samopoczucie, spakowana torba przecież nikomu nie zaszkodzi
Cześć kochane
ja dzisiaj na badania rano poleciałam i wyniki mam dobe, ale nie wiem co sie ze mną dzieje nogi mam jak balony rece zaczynają puchnąć i wczoraj twarz mi popuchła dzisiaj nawet spoko, kurcze niewiem co jest to jeszcze za wcześnie na takie puchnięcie![]()
a jeżeli chodzi o szpital i zneczulenie to nawet jeszcze o tym nie myślałma pakowanie torby hmmm to nawet nie wiem co ma w niej być
a dzisiaj urodziła u nasza uczennica a termin miała na marzecale wszytsko jest w porządku podobno synka
nic nachwilke zmykam bo musze chyba sciągnąć paznokcie bo już mam duży odrost a jutro mamy chrzciny i jestem matką chrzest;-)ną bo nowych to raczej mi sie nie chce robić
wpadne potem
dobrze jedzonko
okropne moje szpony muszą zniknąć i sciągłam dopiero jedną rękę i jeszcze jednamnie czeka, a poza tym z tego co wiem to nie można miec nawet paznokci pomalowanych do porodu a co dopiero żele jakby mieli mi cos z tym robic to wole sobie teraz zrobic tak jak ma to byc zrobione
evelyn_m - to udanej imprezki. Mnie poproszono na matkę chrzestną na święta miały być chrzciny, ale ze względu na moje niedomagania chrzest przełożono na czerwiec.

Co do torby - nie pakuje, jednak ciut przesadna jestem ale kupione mam prawie wszystko - jeszcze oliwka i cos do kapania dla Juniora, szare mydlo dla mnie no i najwazniejsze - cholerne koszule...jakos sie nie umiam na nic zdecydowac