Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale nie stresuj się tak.I słyszałam, że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu. Każdy coś ma: kuzynka złą budowe macicy, Ty kłopoty z szyjką ja niskie płytki( grozi odklejenie łożyska).
) Mam grube włosy: spinki ich nie obejmują a gumka za luźna. W efekcie czego wyglądam jak sierota( włosy malowałam przed świętami). A tak skręce, upne na górze i nie będą sterczeć proste kosmyki tylko loczki. Tylko nie wiem kiedy to robić( luty- marzec) jak się to długo trzyma ( nigdy nie robiłam). Chce ładnie wyglądać w lecie jako świeżo upieczona mamuśka

hi hi ale zebym czula sie jakos szczegolnie wyspana to nie moge powiedzic
a jeszcze snilo mi sie, ze przyszedl moj termin porodu i bylam w szpitalu.. synusia urodzilam w 15 minut a potem na basen poszlam
hi hi chyba odswiadomie za duzo o tym wszystkim mysle, bo mi sie pozniej glupoty snia w nocy

zaraz musze m budzic z przcy przyszedł o 7 i kazał sie budzić o 10
i jedziemy kupić coś na chciny i teściowej bo miała imieniny potem leciutki obiadek, szybki prysznic i kurcze musze prasować
(jak ja tego nie cierpie) i popoludniu zmykamy na imieniny a potem na chrzciny także zajrze do Was pewnie jutro hhmmmm już widze ile bede musiała nadrobić czytania

niec to szlak
, kurcze oby wszystko było ok

hi hi ja pospie, a ty pierwsza napiszesz cos
hi hi
hi hi 
przez ostatnio rok zcinalam na bardzo krotko, ale pozniej musialam dzien w dzien przynajmniej pol godz przed lustrem sterczec i je ukladac, bo wstawalam tak rozczochrana, ze to katastrofa
w sierpniu jak dowiedzialam sie o ciazy postanowilam, ze musze je troche zapuscic, zeby wlasnego dziecka w szpitalu nie wystraszyc;-) nio i poki co rosna sobie, ale juz mnie denerwuja
a jesli chodzi o kolor to juz wogule niewiem co robic.. wsumie tez postanowilam, ze nie bede farbowac, ale juz mnie wkurzaja moje odrosty i ciemny kolor, bo odkad pamietam to robilam sobie jakis blondzik.. teraz mi wszyscy mowia, zebym juz nie farbowala, bo ladny mam swoj naturalny kolor, ale jakos mnie ostatnio kusi, mimo ze juz tyle wytrwalam