reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej dziewczynki!!!

Duzo naskrobałyście ale nie mam czasu już czytać, bo właśnie skończyłam się pakować, bo jak wcześniej wspominałam lecę jutro do Polski. Z rana jadę już na lotnisko, więc zajrze do was już jak będę na miejscu!!!

Pozdrawiam i buziaki

Mam nadzieję , że u was wszystko ok. :happy:

Witajcie :-)
Dopiero was doczytałam.
Współczuje wam tego leżenia. Mam nadziej ze wszystko będzie dobrze i w tych wyrkach doczekacie sensownych terminów. Trzymam za to kciuki.

Aha83 bezpiecznej podróży. Obkup się w Polsce i naciesz rodzinką.

Ja po wizycie. Bardzo przyjemna położna. Z maluszkiem wszystko w porządku. A ja jak na razie od ostatniej wizyty nie przytyłam ( raptem minęły 2 tygodnie :-) )
Dostałam skierowanie na wyniki i muszę USG sobie umówić. Ale to dopiero na koniec lutego.
aaaa ja nie wiem jak ta pani liczyła i czy ona to dobrze zrobiła, ale wzięła pierwsze usg gdzie pokazywało przypuszczalny tydzień ciąży i popatrzyła na te swoje kółko ( oni tu maja takie kołka, na które zawsze patrzą jeśli chodzi o terminy wizyt itp tam przypuszczalny tc widzą, ale ja nie wiem jak to robią bo jest chyba z 5 tarcz) i wyszło jej ze termin porodu to 5 MAJ .... O ja jego :szok::szok:
Ale z OM wychodzi 29 kwiecień, a z USG 22 kwiecień. Więc jak jej to wyszło nie wiem.
Ja torby nawet nie pomyślałam by pakować. Musze jeszcze pokupować sobie rzeczy.
aaa dostałam listę co trzeba mi do szpitala. I dla maluszka tam mi wszystko dadzą tylko na wyście mam wziąć i kremiki.
I mam kupić takie specjalne nakładki na piersi. To są takie co jak dziecko nie może uchwycić dobrze sutka to tą nakładkę się nakłada i wtedy ponądź jest lux. Ale muszę jeszcze poczytac o tym bo nie za bardzo wiem.
No i ide spać :-) Dobranoc

Witam w sobotni poranek:-) Chorowitkom życzę zdrówka. Ja mam w lodówce syrop z czosnku i jak czuje, że coś mnie bierze sięgam po niego:-)
Gabi
- powiem tak: moja kuzynka urodziła w 6 mcu- dzidzia 560g. Chłopczyk ma teraz 5 lat i jest mega inteligenty, tylko bardzo drobniutki. Kochana oczywiście życzę Ci, abyś dotrwała do końca:tak:, ale nie stresuj się tak.I słyszałam, że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu. Każdy coś ma: kuzynka złą budowe macicy, Ty kłopoty z szyjką ja niskie płytki( grozi odklejenie łożyska).

Teraz z innej beczki- chyba będę robić trwałą na grube wałki nakońcówki włosów( lekarz pozwolił :-p) Mam grube włosy: spinki ich nie obejmują a gumka za luźna. W efekcie czego wyglądam jak sierota( włosy malowałam przed świętami). A tak skręce, upne na górze i nie będą sterczeć proste kosmyki tylko loczki. Tylko nie wiem kiedy to robić( luty- marzec) jak się to długo trzyma ( nigdy nie robiłam). Chce ładnie wyglądać w lecie jako świeżo upieczona mamuśka:-D

witam was kwietnioweczki w sobotni deszczowy poranek:-)
ja dzisiaj o dziwo pospalam do 8:szok::-D hi hi ale zebym czula sie jakos szczegolnie wyspana to nie moge powiedzic:baffled: a jeszcze snilo mi sie, ze przyszedl moj termin porodu i bylam w szpitalu.. synusia urodzilam w 15 minut a potem na basen poszlam:-D hi hi chyba odswiadomie za duzo o tym wszystkim mysle, bo mi sie pozniej glupoty snia w nocy:baffled:
aha83 bezpiecznej i bezstresowej podrozy zycze:-)
nio a jesli chodzi o wasze wczorajsze rozwazania na temat paznokci, tipsow itd to czytalam kiedys jakis artykol na ten temat.. pisalo tam wlasnie, ze paznokcie do porodu nie moga byc pomalowane, ani nie moze byc tipsow, bo tak jak ktoras z was pisala wczesniej patrza, czy paznokcie nie sinieja.. jesli zacznie sie cos z nimi dziac dziwnego, to jest to podstawa do przeprowadzenia cesarki, ale dokladnie nie pamietam dlaczego:sorry2:
zycze wszystkim soboty w milej i cieplej atmosferze;-):-)

Hejka !!

ja dzisiaj mam napiety harmonogram:-D zaraz musze m budzic z przcy przyszedł o 7 i kazał sie budzić o 10 :szok: i jedziemy kupić coś na chciny i teściowej bo miała imieniny potem leciutki obiadek, szybki prysznic i kurcze musze prasować:baffled: (jak ja tego nie cierpie) i popoludniu zmykamy na imieniny a potem na chrzciny także zajrze do Was pewnie jutro hhmmmm już widze ile bede musiała nadrobić czytania:-D:-D

kurcze naszykowałam sobie sukienke do kolanka a tu nogi spuchniete jak u słonia i butów nie mam bo zamale sie zrobił :confused: niec to szlak

zmykam bo sie jeszcze nie wyrobie :-D

pozdrawiam

miłego dnia życze

chorowitki wracajcie do zdrowia a Gabi to powinna chyba dostać oskara za to co przechodzi

pa trzymajcie sie cieplutko

cześć dziewczyny,
malutka jak zwykle pierwsza :-) wiedziałam że Cię nie przegonię ;-).
Co do paznokci to ja mam swoje długie, więc trzeba będzie tylko skrócić:-(.
Wizytę u fryzjera to ja planuje na marzec, też chciałaby dobrze wyglądać po, zwłaszcza że potem czasu na nic nie będzie.

Aha szczęśliwej i niezbyt męczącej podróży do PL.

Dzień dobry

Słuchajcie coś faktycznie aniolek sie nie odezwał po wczorajszej wizycie:confused:, kurcze oby wszystko było ok:unsure:

Aha bezpiecznej podróży i miłego pobytu w PL:tak:

miłej soboty:happy:

reklama
Spaczyna jak chcesz to sie zamienie kiedys;-):-D hi hi ja pospie, a ty pierwsza napiszesz cos:-D hi hi
inna sprawa, ze to juz jest takie uzaleznienie, ze mezus to juz sie niezle smieje ze mnie.. ja pierwsze co robie po wstaniu, to najpierw ide na siku, a potem odrazu do komputera lece zobaczyc co tam na bb slychac:-D hi hi
ewelyn_m nio to faktycznie ciezki dzien cie dzisiaj czeka.. trzymaj sie kochana i uwazaj na te twoje nozki:tak:
a jesli chodzi o wlosy to ja jeszcze niezdecydowalam co z nimi zrobic tak do konca:dry: przez ostatnio rok zcinalam na bardzo krotko, ale pozniej musialam dzien w dzien przynajmniej pol godz przed lustrem sterczec i je ukladac, bo wstawalam tak rozczochrana, ze to katastrofa:zawstydzona/y: w sierpniu jak dowiedzialam sie o ciazy postanowilam, ze musze je troche zapuscic, zeby wlasnego dziecka w szpitalu nie wystraszyc;-) nio i poki co rosna sobie, ale juz mnie denerwuja:dry: a jesli chodzi o kolor to juz wogule niewiem co robic.. wsumie tez postanowilam, ze nie bede farbowac, ale juz mnie wkurzaja moje odrosty i ciemny kolor, bo odkad pamietam to robilam sobie jakis blondzik.. teraz mi wszyscy mowia, zebym juz nie farbowala, bo ladny mam swoj naturalny kolor, ale jakos mnie ostatnio kusi, mimo ze juz tyle wytrwalam:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry