reklama

Kwiecień 2009

reklama
nooo jak o pierwszej przeczytałam, to dotarło do mnie jak niewiele czasu już zostało nam na przygotowania do przywitania małych odkrywców :-D

Idę się i dziecię wykąpać, mam nadzieję że nie będę musiała zaś parę stron nadrabiać :sorry:

A Wy znowu produkcja pełną parą:-D

No to widzę że 27 większośc się do lekarza wybiera. Ależ będzie dzień, oby samych dobrych wieści. Ja mam wizytę 3 lutego dopiero.
A dziś mam wrażenie jakbym cały czas miała twardy brzuch.
No i córcia się wierci cały dzień, co chwilę coś mi tu wystawia:-D

Skunkanka współczuje wieści z wizyty i fenoterolu - ja się męcze z nim od 22 tygodnia. Ale dobrze, że z maleństwem ok.
Trzymam kciuki za te, które lezą!!! Już niedługo...:tak:
Pozostałe wizyty chyba udane???
A co z aniolkiem? Coś sie chyba po wizycie nie odezwała:confused2:

Szczesliwa kuruj sie bidulko, Ty chyba tez dzisiaj miałaś wizytę mieć? Może lekarz coś zaleci na tego wirusa?

I w sumie to nie wiem co jeszcze mialam napisać, bo cięzko sie do takiej ilości postów ustosunkować..:-)

miłego wieczorku

Dzewczynki mam taką kolkę w prawym boku brzuszka, że oszaleję chyba. Już mnie trzyma 3 godziny. Mięta nie pomogła, czas sięgnąć po nospę... mam nadzieję, ze to coś da :-(
Narazie mogę tylko leżeć albo stać i łazić, bo siedzenie nie wchodzi w grę. A mój maluszek o robi? Raz za razem daje mi kopniaka w kolkę :eek: Mały słodki bobasek, masaż mamusi robi :laugh2:

witajcie gwiazdeczki!
dzisiaj nawet wstaliśmy o normalnej porze, tzn. o 9 zamiast o 11, po sniadaniu bylismy kupic farby do malowania sypialni, mieszkanko mamy nieduże, więc lóżeczko będzie w sypialni, pokój ma 10m2 i jest tak nieustawny,że jak dojdzie lóżeczko to możliwa będzie tylko jedna konfiguracja ustawienia mebli, jakby postawić łóżko w poprzek pokoju to pod ścianą zostałoby gdzieś 20 cm na przejście, nie wspomnę o zablokowaniu dojścia do okna.....:no::no::no:
drugi pokój jest z aneksem kuchennym i po ostatnim malowaniu musimy szczelić poprawkę na ścianie w części kuchenej - od oparów z pochłaniacza ściana była tłusta i na farbie pęcherze wyszły, jutro będziemy bawić się ze strukturą z piaskowca, najbardziej lubię eksperymentowanie z kolorami, bo najczęściej długo mi zajmuje żeby wytłumaczyć M. o jaki kolor mi chodzi

po obiadku dopadła mnie drzemka, spałam ze 2h, tym razem nikt mi nie przeszkadzał

tyle było czytania że też już nie pamiętam co komu odpisać, widzę że choróbska nie odpuszczają, trzymajcie się ciepło dziewczyny i nie dajcie się

w leżeniu z nogami do góry zastanawia mnie jedno - zalecają leżenie na lewym boku, jak do tego dodać nogi do góry to trzeba sobie niezłe podpórki pobudować :-)

cały czas trzymają się mnie pączusie, dzisiaj zjadłam aż 3 i teraz suszy mnie przeokropnie

Ja wizytę mam 26.01 :-) to o jeden dzien wcześniej od was.
Gabi sąsiadko zobaczysz że wszystko będzie wpożądku i w kwietniu będziemy się spotykać w połowie drogi między 'zaciszem' a 'tęczowym' na spacerkach z naszymi pociechami.Teraz ide konczyc obiadek dla mojego M a potem to juz chyba spać.Całuje was ogromnie

Cześć kochane

ja dzisiaj na badania rano poleciałam i wyniki mam dobe, ale nie wiem co sie ze mną dzieje nogi mam jak balony rece zaczynają puchnąć i wczoraj twarz mi popuchła dzisiaj nawet spoko, kurcze niewiem co jest to jeszcze za wcześnie na takie puchnięcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a jeżeli chodzi o szpital i zneczulenie to nawet jeszcze o tym nie myślałm:baffled: a pakowanie torby hmmm to nawet nie wiem co ma w niej być:-D

a dzisiaj urodziła u nasza uczennica a termin miała na marzec:szok: ale wszytsko jest w porządku podobno synka

nic nachwilke zmykam bo musze chyba sciągnąć paznokcie bo już mam duży odrost a jutro mamy chrzciny i jestem matką chrzest;-)ną bo nowych to raczej mi sie nie chce robić:sorry:

wpadne potem

evelyn_m - to udanej imprezki. Mnie poproszono na matkę chrzestną na święta miały być chrzciny, ale ze względu na moje niedomagania chrzest przełożono na czerwiec.

reklama
A ja już po kolacyjce, wykąpana iiiiiii musze powiedzieć, że golenie jest już dla mnie koszmarem, tak sie wyginałam, raz w prawo, raz w lewo, na różne sposoby i umęczyłam się, że hoho :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry