reklama

Kwiecień 2009

reklama
no ja juz z chorobskiem powoli wychodze na prosta,dziewczyny baaardzo mi Was szkoda z tymi szyjkami.Pocieszanie pocieszaniem ale w gruncie rzezczy to nie wyobrazam sobie lezenia caaaly czas+male dziecko:eek::sorry:
mu jutro idziemy ogladac mieszkanie-1200na miesiac+oplaty:baffled::baffled::baffled: do tego depozyt 1200 no i musimy zaplacic za styczen tutaj razem wszystkiego 3tysiaki:baffled::-( powiem Wam ze zyc mi sie odechciewa......

Bluebell my mamy do zaplacenia za poprzednie mieszkanie 620 zl za prad zgodnie z rozliczeniem, kurde, nie ma tam nas od listopada, a dalej to nas przesladuje...zaczynam kochac las nawet z jego biedronkami:-)

Zdrowiejmy wraz i myslmy pozytywnie;-) mnie sie kumpele zapowiedzialy na wieczor z zarciem z knajpy, rozne grillowane cudenka, M ma dyspense i tez sie zalapie;-)

oj dziewczynki a mnie po obiedzie jakis len dopadl:zawstydzona/y: kompletnie nic mi sie niechce, najchetniej to bym poszla spac i obudzila sie jutro.. nio ale ze ja mam problemy ze spaniem to ten pomysl nie wchodzi w gre:zawstydzona/y: mezus wzial sie za porzadki po obiedzie, a ja sie snuje po domu bez celu:zawstydzona/y: zaraz mnie pewnie zly humor dopadnie i jeszcze zaczne medzic biedakowi za uszami:baffled:
kurde przeczytalam zaleglosci z popoludnia i nawet niewiem co komu mialam napisac..
chorowitka zycze zdrowka, a za dziewczyny, ktore musza zmagac sie z codziennym lezeniem 3mam kciuki;-)

reklama
oj dziewczynki, te rachunki, czynsz i tak co miesiąc... jakaś masakra, no ale nic jak mus to mus.

O rany szkoda mi was z tym leżeniem, no ale rady nie ma. Dobrze że po wizycie z dzidzią wszysko ok, ja mam wizytę 27.01 i jak zwykle nie mogę się doczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry