reklama

Kwiecień 2009

Witam,

Przez przypadek trafiłam dziś na to forum i myśle sobie a co zarejestruje się :) No i tak jestem. Tak się składa, że równiez jestem kwietnióweczką :-) Termin mam na 25 kwietnia wg usg a wg @ na 18 kwietnia, więc jak by nie było coraz bliżej już końca :)

Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć widzę, że piszecie tu aż miło tyle stron.... napewno tego nie nadrobię ale będę starać się codziennie wpadać w miarę możliwości.

Mam pytanko gdzie ja mogę umieścić suwaczki w podpisie bo nigdzie tego znaleźć nie moge :baffled:

reklama
witam po weekendzie - jak zawsze zbyt krótkim:crazy:

aha - fajnie, że podróż udana:happy: i że tak Cię miło potraktowano, mi się też takie sytuacje zdarzają gdy najmniej się tego spodziewam - ostatnio młoda kasjerka wyskoczyła zza kasy wyrwała mi zakupy i zaniosła do samochodu przed sklepem:szok::-)

szczęśliwa - wracaj do zdrowia!

bluebell - trzymam kciuki, żeby to fajne mieszkanko wypaliło!

no i udanych wizyt dziś życzę!

a ja się dziś poskarżę:-( czuję się FATALNIE - stwierdzam, ze w moim brzuchu nie ma już miejsca na mój żołądek:-(, chyba powinnam spać na stojąco, jak się kładę momentalnie treść żołądka w gardle - non stop się w nocy budziłam i już nie ma pozycji, w której byłoby mi choć trochę wygodnie:no: jestem jak "z krzyża zdjęta", a roboty full

Dzien dobry Dziewczęta:-)

No to dziś czekamy na potrójne wieści z wizyt:tak: Oczywiście życzę samych dobrych informacji:tak:

Didi wszystko na pewno będzie w porządku, nie stresuj się tak, spokój to podstawa:tak:(hmmm... wiem, ze łatwo mi mówić)

Witam nowe kwietniowe przyszłe mamy:-)

Bluebell super że się udało znaleźć takie mieszkanko i życzę powodzenia w finalizacji umowy.

Aha widzę, że podróz uprzywilejowana tak jak się należy więc całkiem sympatycznie. Sporo spraw przed Tobą wiec życze powodzenia na wszelkich wizytach i badaniach.

Szczesliwa jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję ze już lepiej

Malutka owocnych zakupów życzę.

Ja dziś leniu****ę, po południu jeszcze szkoła rodzenia i tak dzionek zleci.

Miłego dnia dla wszystkich:-)

dzien dobry kobietki :-)

ja juz bylam w sklepie (1 jajka mi zabraklo,,,grrrr)
no ale gałki już gotowe ;-)
teraz tylko czekać beda na Skarba jak z pracy wroci ;-)

to teraz jak zrobione wszystko to ide sobie sniadanko zrobić

milego dniaaa :-)

Dziewczyny prosze napiszcie jak ten suwaczek gdzie mam go umieścić :baffled:

Tak w ogóle to może napisze coś o sobie.

Mam 24 lata, jestem poraz pierwszy w ciąży której doczekać się z moim M nie mogliśmy :-) staralismy się jakies pół roku... no i się udało :cool2:
No i teraz patrzymy ( no w sumie to przeważnie ja, bo mój M jeździ ciężarówką po świecie i rzadko w domu bywa :( ) jak brzusio rośnie

Póki co mieszkamy troche z moimi rodzicami troche na naszym remontowanym kącie.... M ma część domu i jesteśmy na etapie robienia tam łazienki jak to się zrobi to juz z górki i będziemy mieli niby własne cztery kąty :)

No to chyba na tyle.... :)

Cześć dziewczyny :-)

Kainkas, zimka witamy w naszym kwietniowym gronie :-)
Co do suwaczka to tu jest dokładna instrukcja https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html, mam nadziję że się uda.

A mi weekend jakoś tak leniwie minął, w sumie nic ciekawego się nie działo, także z chęcią ponadrabiam zaległości na bb.

Trzymam kciuki za wizyty, i dajcie znać po nich co tam z brzuszkami słychać.

melduje sie z łóżka z gorączką...kaszel dalej straszny, biore leki ale i tak czuje sie fatalnie-boli gardło i w ogole ble,,,,spróbuje sie odezwac poźniej jak tylko mi zamulenie pzrejdzie i dziękuje wam kochane za słowa wsparcia!nawet nie wiecie jaka to radosc gdy sie czyta miłe słowa a lezy sie wyrku...praktycznie wygietym od kaszlu

oj widzę, że choroby Was też nie omijają :crazy: katastrofa z tymi grypami tej zimy, mnie na szczęście odpukać nic nie złamało do tej pory mimo, że wokół mnie wszyscy chyba już poważnie chorowali, teraz się modle żebym nic w pracy nie złapała bo pracownicy co chwile prychają i kichają ale omijam ich z daleka i nie wynurzam się z biura

Chorowitkom dużo zdrówka życze

reklama
Czesc Laseczki:-):-):-):-)
U nas znowu sloneczko;-) Ogladam Dzien Dobry TVN, przed momentem bylo o "ciezarowcach", czyli naszych M hihi;-)

Powodzenia na wizytach!!!

Didi biedulko moze sie jeszcze poloz?...

Koga ja mam podobnie, ale wiesz, ja wieczorem dostaje ataku zarcia, wiec przypuszczam, ze moj zoladek nie nadaza z przerobieniem tego wszystkiego...

Bubasku jakie gałki?

Kurtka wodna, sie porobilo...moge sobie chodzic, oczywiscie tak lajtowo, pod warunkiem, ze kupie sobie ponczochy uciskowe...Bosz, to juz sie w ogole jak stara baba bede czuc...i wygladac tez... no ale coz, chyba trzeba sie poswiecic;-)

Buzka na mily dzien!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry